avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Activitate Remy87

Activitate Remy87

Va multumesc pentru raspuns , mi-ati putea spune aproximativ de ce suma ar trebui sa ma pregatesc?
Buna ziua , am de primit o mostenire , am fost deja la notar pentru a lua in primire drepturile pe care le avem fiecare (suntem 3 mostenitori) , in prim plan este o casa de 200 metri amplasata pe un teren de 3000 de metri in judetul ilfov , foarte aproape de bucuresti , eu am dreptul si la o parte din casa si o parte din teren , ceilalti mostenitori care deja locuiesc acolo spun ca nu au destui bani sa ma despagubeasca , eu nu sunt interesat de acea curte/casa , cum pot proceda pentru a scoate aceasta proprietate la vanzare cu ajutorul instantei? Precizez ca nu sunt foarte pregatit financiar pentru avocati momentan

mariustz a scris:

Inscrie masina pe numele tau, nu tre sa platesti amenzile.
La amenzi daca dai 100-200 lei pe luna nu o sa te intrebe nimeni de sanatate.

Nu mai exista aceasta optiune , am fost acum la circa financiara , mi-au zis ca inainte se putea , dar de la nustiuce data s-a anulat posibilitatea asta (sectorul 4)
FALS SI UZ DE FALS

faceti-i plangere penala la politie sau parchet..

Asta stiam de la bun inceput ca este o optiune , ma gandeam ca exista o cale mai siropoasa pe langa asta , de-aia am inceput aceasta discutie AICI, nu vreau si nici nu simt nevoia sa fac rau nimanui.

Dar daca doar la asta se rezuma , o sa o fac.

nu tin cu ursul si nu incerc sa ii justific fapta omului de a va falsifica semnatura si nicidecum, nu castig eu ca va platiti dvs sau nu, amenzile.
dar intreb si eu de ce sa va sune ? pai el trebuia sa va sune sau dvs ca ati depasit saptamana aia in care trebuia sa faceti actele ?
trebuia incheiati actele prin fate de cand ati luat-o de ce peste o saptamana ? si de ce nu ati respectat saptamana aia daca tot ati zis o sapatamana? si de ce sa va sune omul sa va roage sa faceti actele ?

Saptamana aia si jumatate am stat cu jegul de masina pe care mi l-a vandut prin service-uri draga doamna , pentru ca atat de buna a fost

De ce sa ma sune? Ca sa nu faca FALS SI UZ DE FALS , de-aia sa ma sune
Sa inteleg ca aveti de castigat daca imi platesc eu amenzile , ideea era ca asa ceva nu se face , el avea numarul meu de telefon , putea sa ma sune , dar nu a facut-o , deci e primul semn de rea-vointa , s-a folosit si de semnatura mea , a doua chestie , la circa financiara de care apartine el nu se mai elibereaza nimic pe loc , orice operatiune in domeniul auto dureaza de la 2 saptamani in sus , el a facut contractul si in aceeasi zi a scos masina de la fiscal , o sa merg cu hartiile astea la un cabinet de avocatura si o sa platesc pentru a primi indrumarile corecte , multumesc de ajutor si va rog sa inchideti aceasta discutie sau sa o stergeti , o zi buna!
Vreau sa inmatriculez masina pe numele fratelui meu , asa cum m-am inteles cu omul , nu am cum sa i-o mai dau inapoi , pentru ca intre timp am bagat o gramada de bani in ea.
Stiu ca amenzile trebuiesc platite la un momentdat , dar e vorba de peste 10.000 lei , suma de care nu dispun in acest moment
A semnat fals , in locul meu
Buna ziua , am cumparat o masina de la cineva si nu am intocmit actele necesare pe loc pe numele meu , pentru ca am niste amenzi pe care nu imi permit sa le platesc inca , am stabilit cu vanzatorul ca o sa revin in timp de o saptamana cu un membru al familiei (fratele sau tatal meu) sa facem actele pe numele unuia dintre ei , gresala mea... a trecut o saptamana si jumatate , cand l-am sunat pe vanzator mi-a spus ca deoarece nu l-am contactat in termenul stabilit , el a facut un contract de vanzare-cumparare , a semnat in locul meu si a scos masina de la fiscal pe numele meu , am intrat in posesia asa-zisului contract vizat de circa financiara , ce as putea face in aceasta situatie?