Buna ziua , am cumparat o masina de la cineva si nu am intocmit actele necesare pe loc pe numele meu , pentru ca am niste amenzi pe care nu imi permit sa le platesc inca , am stabilit cu vanzatorul ca o sa revin in timp de o saptamana cu un membru al familiei (fratele sau tatal meu) sa facem actele pe numele unuia dintre ei , gresala mea... a trecut o saptamana si jumatate , cand l-am sunat pe vanzator mi-a spus ca deoarece nu l-am contactat in termenul stabilit , el a facut un contract de vanzare-cumparare , a semnat in locul meu si a scos masina de la fiscal pe numele meu , am intrat in posesia asa-zisului contract vizat de circa financiara , ce as putea face in aceasta situatie?
pai si ce vreti sa faceti mai exact ?
dvs ati cumparat masina, ati dat banii, masina e la dvs.. ce vreti mai departe ?
amenzile oricum trebuiau platite ..
puteti cere anularea acelui contract, ii dati masina si va luati banii, e mai complicat.
Vreau sa inmatriculez masina pe numele fratelui meu , asa cum m-am inteles cu omul , nu am cum sa i-o mai dau inapoi , pentru ca intre timp am bagat o gramada de bani in ea.
Stiu ca amenzile trebuiesc platite la un momentdat , dar e vorba de peste 10.000 lei , suma de care nu dispun in acest moment
in acest moment, nu mai e posibil. nu va ajuta nici sa ii faceti plangere omului pt fals si uz de fals.
nu zice nimeni sa le platiti pe toate o data, le platiti pe rand.
acum, au si ce executa in caz de neplata.
Autoturism
anto-antonella
bunaseara! am si eu o problema.... va scriu din italia si cum nu prea ma pricep cu legislatia, am cautat pe net si am dat de dvs! am imprumutat masina mea ... (vezi toată discuția)