avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Activitate Luminos

Activitate Luminos

Răspuns la discuția traseul unui dosar penal?
A trecut ceva timp de la acest caz si sunt interesata sa aflu cum s-a finalizat pt ca sunt intr-o situatie similara...
Multumesc

alex234 a scris:

multumesc pentru timpul acordat!

Am fost azi la jandarmerie (cei care mi-au intocmit procesul verbal) si am cerut cateva indicatii. din ce am inteles...

dosarul va merge la parchet, va primi un numar si apoi va fi trimis la o sectie de politie din zona in care am declarat resedinta, apoi dupa cercetare va merge inapoi la parchet.

este adevarat? intreb pentru ca mi-ar usura urmarirea dosarului. am sa merg luni cel mai probabil la sectia de politie de care apartin si sa ma interesez. poate primesc acolo un raspuns concret.

Buna ziua, sunt intr-o situatie asemanatoare. Cum s-a rezolvat pana la urma? Multumesc

Editat de moderator- motiv:nu este necesar sa citati integral mesaje anterioare.
Răspuns la discuția Dosar Penal
Buna, sunt intr-o situatie asemanatoare... Poti sa imi spui, te rog, cum au evoluat la tine lucrurile? Multumesc mult

Madalina.mg a scris:

Buna ziua. Acum 2 luni si jumatate am primit un dosar penal pentru furt (prejudiciul de 2 mil) si nu am mai aflat nici o veste. Puteti sa imi spuneti va rog, dacă s ar putea sa nu se ia în considerare dosarul, sau cat durează. Si as mai dorii sa stiu consecințele si in cat timp mi se sterge din cazier. Multumesc frumos.