avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar Penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar Penal

Buna ziua. Acum 2 luni si jumatate am primit un dosar penal pentru furt (prejudiciul de 2 mil) si nu am mai aflat nici o veste. Puteti sa imi spuneti va rog, dacă s ar putea sa nu se ia în considerare dosarul, sau cat durează. Si as mai dorii sa stiu consecințele si in cat timp mi se sterge din cazier. Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Pop Vasi , utilizator 11:41, 15 Septembrie 2021
Buna, sunt intr-o situatie asemanatoare... Poti sa imi spui, te rog, cum au evoluat la tine lucrurile? Multumesc mult

Madalina.mg a scris:

Buna ziua. Acum 2 luni si jumatate am primit un dosar penal pentru furt (prejudiciul de 2 mil) si nu am mai aflat nici o veste. Puteti sa imi spuneti va rog, dacă s ar putea sa nu se ia în considerare dosarul, sau cat durează. Si as mai dorii sa stiu consecințele si in cat timp mi se sterge din cazier. Multumesc frumos.

Ar fi bine sa va angajați avocat daca vreti sa aveti aparare.
Unii sunt trimiși în judecata și condamnați penal.
Nu aveti cazier decat daca sunteți condamnat penal.
Poate conta foarte mult existenta avocatului in dosarul penal sub toate aspectele.
Ultima modificare: Luni, 14 Decembrie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Buna ziua domnu avocat.
Am un dosar penal uz de fals semnatura privata si insalaciune astazi am fost prezent la tribunal si presedintele avrut sami dea o pedeapsa in folosu comunitati si procuroru avrut sami dea cu executare inchisare si atuncea presedintele a pus o pronuntare 2 saptamani .
Ce pate intampla varog sami explicati domnu avocat

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Poate conta foarte mult existenta avocatului in dosarul penal sub toate aspectele.

Am avocat da nustiu ce face si avocatu asta

Pop Vasi a scris:

Buna ziua domnu avocat.
Am un dosar penal uz de fals semnatura privata si insalaciune astazi am fost prezent la tribunal si presedintele avrut sami dea o pedeapsa in folosu comunitati si procuroru avrut sami dea cu executare inchisare si atuncea presedintele a pus o pronuntare 2 saptamani .
Ce pate intampla varog sami explicati domnu avocat

Buna ziua domnu avocat
Am fost ier la tribunal penru ca am dosar penal uz de fals semnatura privata si insalaciune si presedintele avrut sami da in folosu in comunitati si procuroru avrut sami da inchisare cu executare si e primu meu dosar si atuncea presedintele afacut o pronuntare 2 saptamani ce pate santampla domnu avocat varog ajutatima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am un dosar penal,uz de fals fals in acte si fals ... Cosmin Segerzan Cosmin Segerzan Buna ziua! Am un dosar penal,uz de fals fals in acte si fals identitate si insalaciune e primu dosar am fost audiat si urmeaza sama prezint or la parchet or ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am sieu o intrebare astazi am fost la judecatorie ca ... Pop Vasi Pop Vasi Buna ziua Am sieu o intrebare astazi am fost la judecatorie ca am un dosar penal uz de fals si semnatura privata si insalaciune. Si procuroru avrut sami dea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua . am si eu o problema am un dosar penal uz semnatura ... Farkas Attila Farkas Attila Buna ziua . Am si eu o problema am un dosar penal uz semnatura privata si uz in acte uz in act de identitate si inselaciuna si am recunoscut fapta e primu ... (vezi toată discuția)