avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! Am un dosar penal,uz de fals fals in acte ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! Am un dosar penal,uz de fals fals in acte si fals ...

Buna ziua!
Am un dosar penal,uz de fals fals in acte si fals identitate si insalaciune e primu dosar am fost audiat si urmeaza sama prezint or la parchet or la judecatorie . Ce se pate rezolva ? Varog sami explica cineva.
Cel mai recent răspuns: Pop Vasi , utilizator 08:17, 15 Septembrie 2021
Trebuie sa meargă avocatul la.dosar ca sa îl.studieze și sa va informeze.
Buna ziua domnu avocat
Am fost ier la tribunal penru ca am dosar penal uz de fals semnatura privata si insalaciune si presedintele avrut sami da in folosu in comunitati si procuroru avrut sami da inchisare cu executare si e primu meu dosar si atuncea presedintele afacut o pronuntare 2 saptamani ce pate santampla domnu avocat varog ajutatima

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Trebuie sa meargă avocatul la.dosar ca sa îl.studieze și sa va informeze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal Madalina.mg Madalina.mg Buna ziua. Acum 2 luni si jumatate am primit un dosar penal pentru furt (prejudiciul de 2 mil) si nu am mai aflat nici o veste. Puteti sa imi spuneti va rog, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am sieu o intrebare astazi am fost la judecatorie ca ... Pop Vasi Pop Vasi Buna ziua Am sieu o intrebare astazi am fost la judecatorie ca am un dosar penal uz de fals si semnatura privata si insalaciune. Si procuroru avrut sami dea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua . am si eu o problema am un dosar penal uz semnatura ... Farkas Attila Farkas Attila Buna ziua . Am si eu o problema am un dosar penal uz semnatura privata si uz in acte uz in act de identitate si inselaciuna si am recunoscut fapta e primu ... (vezi toată discuția)