avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua Am sieu o intrebare astazi am fost la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua Am sieu o intrebare astazi am fost la judecatorie ca ...

Buna ziua
Am sieu o intrebare astazi am fost la judecatorie ca am un dosar penal uz de fals si semnatura privata si insalaciune. Si procuroru avrut sami dea dela 1 an la 2 ani cu executare si presedintele avrut sami da in folosu comunitati lucru si atuncea a pus o pronuntare 2 saptamani ce se pate intampla varog frumos sami spuna cineva .e prima mea fapta asta
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:28, 16 Septembrie 2021
Ma ajuta cineve cu intrebarea mea varog
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, asteptati pronuntarea. Tutun si cafea. Judecatorul va decide.
Ultima modificare: Joi, 16 Septembrie 2021
trandafir2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am un dosar penal,uz de fals fals in acte si fals ... Cosmin Segerzan Cosmin Segerzan Buna ziua! Am un dosar penal,uz de fals fals in acte si fals identitate si insalaciune e primu dosar am fost audiat si urmeaza sama prezint or la parchet or ... (vezi toată discuția)
Dosar penal Madalina.mg Madalina.mg Buna ziua. Acum 2 luni si jumatate am primit un dosar penal pentru furt (prejudiciul de 2 mil) si nu am mai aflat nici o veste. Puteti sa imi spuneti va rog, ... (vezi toată discuția)
Va rog datimi un raspuns ghiula ghiula ce pot pati pentru uz de fals si anselaciune (vezi toată discuția)