avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua . Am si eu o problema am un dosar penal uz ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua . Am si eu o problema am un dosar penal uz semnatura ...

Buna ziua .
Am si eu o problema am un dosar penal uz semnatura privata si uz in acte uz in act de identitate si inselaciuna si am recunoscut fapta e primu dosar penal si tribunalu mia trimis rechizitoriu si urmeaza sama prezint la tribunal ce se pate intampla varog sami explica cineva.
Cel mai recent răspuns: Farkas Attila , utilizator 10:37, 1 Iunie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Ma ajuta cineva varog!!

Farkas Attila a scris:

Buna ziua .
Am si eu o problema am un dosar penal uz semnatura privata si uz in acte uz in act de identitate si inselaciuna si am recunoscut fapta e primu dosar penal si tribunalu mia trimis rechizitoriu si urmeaza sama prezint la tribunal ce se pate intampla varog sami explica cineva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am un dosar penal,uz de fals fals in acte si fals ... Cosmin Segerzan Cosmin Segerzan Buna ziua! Am un dosar penal,uz de fals fals in acte si fals identitate si insalaciune e primu dosar am fost audiat si urmeaza sama prezint or la parchet or ... (vezi toată discuția)
Dosar penal Madalina.mg Madalina.mg Buna ziua. Acum 2 luni si jumatate am primit un dosar penal pentru furt (prejudiciul de 2 mil) si nu am mai aflat nici o veste. Puteti sa imi spuneti va rog, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am sieu o intrebare astazi am fost la judecatorie ca ... Pop Vasi Pop Vasi Buna ziua Am sieu o intrebare astazi am fost la judecatorie ca am un dosar penal uz de fals si semnatura privata si insalaciune. Si procuroru avrut sami dea ... (vezi toată discuția)