avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar penal furt calificat - am furat o masina de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar penal furt calificat - am furat o masina de tuns in valoare de 300 de lei.Care sunt consecintele?

Buna seara! Astazi, am facut o fapta de care nu sunt mandra.. am furat dintr-un hipermarket , o masina de tuns in valoare de 300 lei. M-au prins, au chemat politia si mi-au facut dosar penal pentru furt calificat. As dori sa stiu care vor fi consecintele? Pot face inchisoare ? Mentionez ca abia am implinit 18 ani.
Ultima modificare: Vineri, 4 Decembrie 2020
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Cel mai recent răspuns: Luminos , utilizator 08:09, 3 Decembrie 2020
Închisoare nu cred ca veti face.
Este recuperat prejudiciul.
Masina de tuns a ramas la politie, am vrut sa o platesc, dar domnul politist a zis ca este prea tarziu pentru ca intocmise procesul verbal. Ce as putea face acum?

Editat de moderator- motiv: nu este necesar sa citati integral mesajul anterior.
Incercati sa incheiati un acord de mediere sau sa va impacati cu persoana vatamata.
Daca reusiti, desi sansele sunt foarte reduse, se va dispune clasarea.
Altfel, avand in vedere descrierea dvs, e posibil sa scapati de trimiterea in judecata si sa se dispuna o solutie de renuntare la up.
Va multumesc mult pentru raspuns. O seara buna!
Buna ziua, sunt intr-o situatie asemanatoare. Cum s-a rezolvat pana la urma? Multumesc

Editat de moderator- motiv:nu este necesar sa citati integral mesaje anterioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal furt calificat Silviana Ani Silviana Ani Buna seara! Astazi, am facut o fapta de care nu sunt mandra.. am furat dintr-un hipermarket Cora, o masina de tuns in valoare de 300 lei. M-au prins, au chemat ... (vezi toată discuția)
Buna seara, astăzi am fost prinsă intr-un supermarket furând ... Andreearremm Andreearremm Buna seara, astăzi am fost prinsă intr-un supermarket furând produse in valoare de 300 lei. Domnii de la paza mi-au scos un bon cu suma de 0 lei iar apoi au ... (vezi toată discuția)
Ce pot pati daca am furat dintr un supermarket produse in valoare de aproximativ 300 lei? Andreea Neamtu Andreea Neamtu Buna seara!Adresez această întrebare și recunosc cu foarte mare rușine ceea ce am făcut.Ce demersuri sunt in cazul in care am furat dintr un supermarket ... (vezi toată discuția)