avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar penal furt calificat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar penal furt calificat

Buna seara! Astazi, am facut o fapta de care nu sunt mandra.. am furat dintr-un hipermarket Cora, o masina de tuns in valoare de 300 lei. M-au prins, au chemat politia si mi-au facut dosar penal pentru furt calificat. As dori sa stiu care vor fi consecintele? Pot face inchisoare ? Mentionez ca abia am implinit 18 ani.
In funcție de mai multe aspecte puteți fi sau nu condamnat. Presupun ca având abia 18 ani nu ați mai comis si alte fapte similare. Prejudiciul a fost recuperat, dvs. ar trebui sa vorbiți cu cei din conducerea magazinului sa fie de acord sa va împăcați, pentru a se putea înceta urmărirea penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal furt calificat - am furat o masina de tuns in valoare de 300 de lei.care sunt consecintele? Ani Silviana Ani Silviana Buna seara! Astazi, am facut o fapta de care nu sunt mandra.. am furat dintr-un hipermarket , o masina de tuns in valoare de 300 lei. M-au prins, au chemat ... (vezi toată discuția)
Amenda penala in caz de furt amalyalove amalyalove Buna ziua am nevoie de ajutor.Sora mea a fost prinsa de paza dintr-un hipermarket in felul urmator:ea lucreaza in acel hipermarket la casa si in decursul zilei ... (vezi toată discuția)
Furt law32 law32 Buna seara, Sunt un tanar d 16 ani care a comis fapta de furt acum aprox 8 luni dintr-un hipermarket in val. de aproximativ 80 de lei. Nu am fost singur am ... (vezi toată discuția)