avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Activitate GeorgianaAlexia

Activitate GeorgianaAlexia

Buna seara! Revin cu o intrebare pentru o prietena. In luna septembrie prietena mea ar fi zgariat in trafic un autovehicul, numai ca nu stie sa se fi intamplat asta. Persoana respectiva sa dus la poliție și a declarat că prietena mea ia zgariat masina. Astăzi sa trezit cu poliția la usa explicandu-i situatia si spunându-i ca in astea 3 luni ar fi primit câte o citatie pentru a se prezenta la poliție numai ca nu a primit nimic. I sa suspendat permisul pe 30 de zile amenda+dovada cu drept de circulație 15 zile. Cei de la politie nu trebuia sa -i arate o dovadă precum ca a facut o greseala? Ce este de facut in aceasta situatie atat timp cat stie ca are dreptate? Multumesc.
De unde poate ridica un cetățean străin permisul de conducere fiind suspendat pe o perioadă de 30 de zile? (Permis Turcia) Trebuie să meargă la ambasada de care aparține? Multumesc.
Care este onorariul unui avocat pentru a obține pensia alimentară pentru doi copii. Mentionez ca: nu am fost căsătoriti iar copii se află sub grija mea de 4 ani.