avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara! Revin cu o intrebare pentru o prietena. In ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara! Revin cu o intrebare pentru o prietena. In luna septembrie ...

Buna seara! Revin cu o intrebare pentru o prietena. In luna septembrie prietena mea ar fi zgariat in trafic un autovehicul, numai ca nu stie sa se fi intamplat asta. Persoana respectiva sa dus la poliție și a declarat că prietena mea ia zgariat masina. Astăzi sa trezit cu poliția la usa explicandu-i situatia si spunându-i ca in astea 3 luni ar fi primit câte o citatie pentru a se prezenta la poliție numai ca nu a primit nimic. I sa suspendat permisul pe 30 de zile amenda+dovada cu drept de circulație 15 zile. Cei de la politie nu trebuia sa -i arate o dovadă precum ca a facut o greseala? Ce este de facut in aceasta situatie atat timp cat stie ca are dreptate? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Dosar penal iftimie92 iftimie92 Buna ziua, in luna 06.2013 in jurul orelor 01-00 am fost oprit de un filtru al politiei rutiere la tineretului conducand o masina cu numere de germania. Masina ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu o bicicleta... de ras sau de plans?! GeorgianaPl GeorgianaPl Buna seara.Ma bucur ca am putut gasi acest forum,poate asa voi afla si eu niste raspunsuri de la persoane specializate.In urma cu 2 luni,am plecat intr-o ... (vezi toată discuția)