avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Activitate Andreeaki

Activitate Andreeaki

Buna ziua,sunt într-o situație aiurea la locul de munca ,anul trecut am primit 6 zile de concediu fara plata la cerere de la firma la care lucrez,iar firma a decis să îmi ia o zi din concediul de anul acesta (mi s-a adus azi la cunoștința de către angajatul resurse umane)cu motivația că așa e legea din cauza celor 6 zile,că e neapărat să procedeze astfel pentru că altfel îmi afecteaza calculul la pensie,dar o explicație plauzibilă și concretă nu am primit.Este posibil sau legal așa ceva? Va mulțumesc pentru eventuale răspunsuri
Buna ziua, am o problema, revizuirea cf-ului imi este respinsa din cauza ca imi lipseste de la primarie imi actul de vanzare cumpare între tata si C. A. P, in mod ciudat avem tot dosarul mai putin acel document. Mi-a stat cererea la oficiul de cadastru din luna august pana acum, iar in urma unei solicitari pe email, a 2a zi am si primit solutionarea cu repingere, fara motivare. Cum as putea sa intru in posesia acelui document eventual din alta parte, menționez ca la arhiva nationala mi-au zis ca nu au o copie si ca aceste documente se afla la primaria locala,insa nu pot intelege cine este responsabil de lipsa acestui document care ar trebui sa fie in cusodia primăriei. Orice sfat este binevenit, va mulțumesc anticipat
Da, asa este!! Haideti sa va spun ce nu a facut fata de mine! In copilarie, pe langa ca nu mi-a platit 1 leu, pensie alimentara, imi si incasa pe salariul lui alocatia, pe care a folosit-o 3 ani in scop propriu. Si, ca si complectare.... Isi plimba fiul in fata mea, la locul meu de munca(magazin),venea in spatele meu si il intreba pe fi-su"iubirea lui tata, eu ce sa iti cumpar? ".... Iar lista a ar fi lunga, ceea ce imi da dreptul sa imi fac simtita prezenta acum!

victoria teo a scris:

maria v, poate ar trebui sa vorbim si despre ce nu a facut tatal pentru copilul lui, ce ziceti?

Stimata doamna, probabil aveti dreptatea dvs,., dar din punctul meu de vedere, a copilului abandonat, nu este chiar atat de simplu. si eu una nu as fi in stare sa dau la o parte copilul sotului meu, consider ca sunteti răutăcioasa si nu va ganditi ce a simtit mama care a trebuit sa isi creasca singura copilul. credeti ca exista ceva mai greu de atat, statul de mama singura??????? Iar despre ceea ce imi doriti mie, va multumesc, asta ca sa ma abtin sa va dau un raspuns.

maria v a scris:

Daca sotia tatalui dv, nu a stiut de existenta dv, cum ati fi vrut sa va anunte? Femeia, a muncit, cot la cot cu sotul, ca acum, sa veniti dv, sa ridicati pretentii, la munca lor. O lege stramba, care ar trebui indreptata. Ce usor ridicam pretentii, la munca altora! Tare, m-as bucura ca, ce faceti dv acum, acelei femei, sa va faca mai tarziu, alta la fel si dv.

In regula, deci voi merge la notar sa ma asigur in ce satdiu este succesiunea, daca este sau nu dezbatuta si apoi voi lua legatura cu un avocat, voi cauta cea mai buna solutie. Mulțumesc pentru interes
Mulțumesc de raspuns. Si de unde as putea sa incep sa merg pe fir, ca sa pot afla ce s-a întâmplat defapt dupa deces.
Buna,situatia mea suna astfel. Sunt copil recunoscut al tatalui, insa nu am avut nicio legătură cu el, nici pensie alimentara nu mi-a platit. Stiu ca a fost recăsătorit si a avut un baiat(din cate stiu noua lui familie nu stia de existenta mea). Recent am aflat ca a decedat si as dori sa aflu daca s-a putut face succesiune si impartirea bunurilor fara ca eu sa fiu anuntata? Sunt conștientă ca in cazul in care exista testamemt pot fi exclusa. Anul decesului ar fi 2017