avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, am o problema, revizuirea cf-ului imi este ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, am o problema, revizuirea cf-ului imi este respinsa ...

Buna ziua, am o problema, revizuirea cf-ului imi este respinsa din cauza ca imi lipseste de la primarie imi actul de vanzare cumpare între tata si C. A. P, in mod ciudat avem tot dosarul mai putin acel document. Mi-a stat cererea la oficiul de cadastru din luna august pana acum, iar in urma unei solicitari pe email, a 2a zi am si primit solutionarea cu repingere, fara motivare. Cum as putea sa intru in posesia acelui document eventual din alta parte, menționez ca la arhiva nationala mi-au zis ca nu au o copie si ca aceste documente se afla la primaria locala,insa nu pot intelege cine este responsabil de lipsa acestui document care ar trebui sa fie in cusodia primăriei. Orice sfat este binevenit, va mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Lalelilolu , utilizator 09:49, 28 Octombrie 2021
Din experienta mea stiu ca o copie a actului de vanzare-cumparare este la notarul la care s-a facut tranzactia.
Cum presupun ca tatal a cumparat inainte de 1990, actul ar trebui sa fie la un notariat public. Nu la arhiva nationala. Insa, si vanzatorul (primaria) trebuie sa aiba o copie. Si v-ar putea da o copie legalizata dupa acel act.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reconstituire contact de vanzare cumparare sarah sarah va rog sa ma ajutati am un contract de vanzare cumparare din 1990 care nu mai gasim originalul am fost la camera notarilor publici sa-mi dea din arhiva copie ... (vezi toată discuția)
Acte pentru succesiune anna2000 anna2000 buna ziua, o inrtebare scurta... notarul mi-a zis ca pentru dezbatere nu e suficien extrasul cf pt. apartament, ci am nevoie si de contractul de ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate - copie legaliz + intab dumitru2000 dumitru2000 - X decedeaza si lasa un imobil - pentru imobil nu exista decat titlu de proprietate - autentic si transcris - in copie legalizata (actul e incheiat in ... (vezi toată discuția)