avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu fara plata

Buna ziua,sunt într-o situație aiurea la locul de munca ,anul trecut am primit 6 zile de concediu fara plata la cerere de la firma la care lucrez,iar firma a decis să îmi ia o zi din concediul de anul acesta (mi s-a adus azi la cunoștința de către angajatul resurse umane)cu motivația că așa e legea din cauza celor 6 zile,că e neapărat să procedeze astfel pentru că altfel îmi afecteaza calculul la pensie,dar o explicație plauzibilă și concretă nu am primit.Este posibil sau legal așa ceva? Va mulțumesc pentru eventuale răspunsuri
Ultima modificare: Miercuri, 24 Ianuarie 2024
Andreeaki, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:43, 24 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Niciun act normativ nu prevede asa ceva ...insa CFP nu constituie vechime in munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare personal contractual Luis Mateescu Luis Mateescu Buna seara! Sunt muzeograf, personal contractual bugetar iar in data de 08.08.2019 am trecut la muzeograf gradul I iar acum dupa luna August 2022 se implinesc ... (vezi toată discuția)
Concediul fara salar ioansapintan ioansapintan astazi am primit la firma o propunere. cineva din conducerea firmei nea intrebat daca suntem de acord ca pe luna februarie sa ni se acorde 15 zile de concediu ... (vezi toată discuția)
Calculul vechimii in munca (1970-2012) cristina_mihaela cristina_mihaela Buna seara! Vin cu o rugaminte, in speranta ca cineva m-a va putea edifica, in ceea ce priveste calculul vechimii in munca, in cadrul Biroului Resurse Umane ... (vezi toată discuția)