avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediul fara salar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediul fara salar

astazi am primit la firma o propunere. cineva din conducerea firmei nea intrebat daca suntem de acord ca pe luna februarie sa ni se acorde 15 zile de concediu fara salar.EXPLICATIA A FOST PE NOI NE AJUTA IAR PE VOI NU VA AFECTEAZA CU NIMIC......BINE INTELES CA EU NU CRED SI NU SUNT DE ACORD IMI POATE DA CINEVA O EXPLICATIE MAI EXACTA?MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: ioansapintan , utilizator 18:57, 2 Martie 2011
CFO ii afecteaza si pe salariati , deoarece nu constituie vechime in munca, nu constituie stagiu de cotizare pentru pensie , pentru somaj.
De asemenea, pe perioada CFP salariatul nu primeste salariu.
VA MULTUMESC MULT

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca intrerupt 5 zile anusca_tc anusca_tc buna ziua, va rog sa imi spuneti care sunt consecintele in cazul intreruperii contractului de munca timp de 5 zile. lucrez la o societate in care pentru luna ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata sau jumatate de norma miqaela80 miqaela80 Datorita crizei si nefacand fata datoriilor, ca sa nu dea afara din personal, patronul ne-a \"propus \" sa alegem intre concediu fara plata pe o perioada de ... (vezi toată discuția)
Vechimea in munca rumpel cris rumpel cris Numarul de zile de concediu medical, somaj tehnic si concediu fara plata se scand din vechimea in munca ? (vezi toată discuția)