avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1098 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca intrerupt 5 zile
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca intrerupt 5 zile

buna ziua,
va rog sa imi spuneti care sunt consecintele in cazul intreruperii contractului de munca timp de 5 zile. lucrez la o societate in care pentru luna februarie o sa am 5 zile concediu fara plata (nu din initiativa mea) si as dorii sa stiu ca presupune acest lucru.

va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:25, 20 Februarie 2012
ce va intereseaza mai exact?
Concediu fara plata se acorda la cererea salariatului.
Consecinte: salariu mai mic, nu beneficiati de vechime, punctul de pensie mai mic fata de o luna normala.
@ anusca_tc

CFP afecteaza stagiu de cotizare pentru somaj, pentru pensie , nu constituie vechime in munca aceasta perioada ... in conditiile in care are o durata mai mare poate afecta si acordarea indemnizatiei pentru CCC...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata sau jumatate de norma miqaela80 miqaela80 Datorita crizei si nefacand fata datoriilor, ca sa nu dea afara din personal, patronul ne-a \"propus \" sa alegem intre concediu fara plata pe o perioada de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua daniel112211 daniel112211 -as dori sa ma interesezi ca si salariat cu carte de munca inrt-o luna de cate zile libere fara plata am dreptul fara a mi se afecta (intrerupere,continuitate ... (vezi toată discuția)
Concediul fara salar ioansapintan ioansapintan astazi am primit la firma o propunere. cineva din conducerea firmei nea intrebat daca suntem de acord ca pe luna februarie sa ni se acorde 15 zile de concediu ... (vezi toată discuția)