avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Promovare personal contractual
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Promovare personal contractual

Buna seara!
Sunt muzeograf, personal contractual bugetar iar in data de 08.08.2019 am trecut la muzeograf gradul I iar acum dupa luna August 2022 se implinesc 3 ani si trebuie sa promovez la gradul IA, urmator. In perioada 18.10 - 03.12.2021 am avut concediu fara plata pentru ca m-am inscris si la rezervisti voluntari MAPN. Ma afecteaza aceast concediu fara plata? Mentionez si faptul ca in contractul cu MAPN ca rezervist vountar, trebuie sa ma prezint pentru instruire 15 zile pe an.
Multumesc frumos!
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Ianuarie 2022
Luis Mateescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Luis Mateescu , utilizator 13:56, 25 Ianuarie 2022
Va afectează CFP.
sa inteleg ca nu voi putea promova?
Da, intrucat perioada de CFP nu constituie vechime .
Adica dupa ce imi va trece si perioada aceea pe care am luat-o ca CFP se vor implini cei 3 ani pentru a promova.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati inteles corect.

Alte discuții în legătură

Buna seara, am fost militar in armata cu o vechime de 22 de ani ... Conttableta77 Conttableta77 Buna seara ,am fost militar in armata cu o vechime de 22 de ani și am ieșit la pensie apt limitat cu pensie anticipată parțial si as vrea sa va intreb daca ... (vezi toată discuția)
Promovare functionari publici dupa noua lege alina-daciana alina-daciana Buna ziua Ma intereseaza daca pot sa promovez in 2011 pe consilier principal avand in vedere situatia mea: Am fost incadrata la o institutie publica din 1 ... (vezi toată discuția)
Promovare functionari publici alina_ung alina_ung As dori sa aflu daca perioada in care am fost in concediu pentru crestere copil se ia in calcul la vechime pentru a promova in grad.Conform legislatiei in ... (vezi toată discuția)