avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Activitate catalin9427

Activitate catalin9427

Bună seara am și eu o problemă am luat o mașină acum 3 săptămâni de la un așa zis intermediar când am verificat mașina era pe verde acuma este pe roșu pentru netranscriere la timp o pot pune pe numele meu dacă nu am fiscalul ? Mașina s-a scos pe alt nume de la primărie
Buna ziua exista vreo solutie sa inscriu o masina daca talonul a fost retinut de rar iar eu nu sunt proprietar in actele masini doar la primarie sunt si in contractul de vanzare cumparare
condamnare cu executare sau cu suspendare?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Doar in cazul unei solutii de achitare, renuntare la aplicarea pedepsei sau amanarea aplicariii pedepsei. In cazul unei hotarari de condamnare definitive, permisul obtinut se anuleaza.
Angajati-va avocat specializat in astfel de cauze si stabiliti impreuna cu el strategia apararii.

Buna seara in urma cu 2 luni aproximativ am fost prins conducand fara permis am declarat ca am.fost nevoit sa conduc masina deoarece intarziasem la munca pe strada ma oprit politia sunt in scoala pe 29 am sala exista vreo sansa de a ramane cu permisul dupa sentinta ?