avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara in urma cu 2 luni aproximativ am fost prins ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara in urma cu 2 luni aproximativ am fost prins conducand ...

Buna seara in urma cu 2 luni aproximativ am fost prins conducand fara permis am declarat ca am.fost nevoit sa conduc masina deoarece intarziasem la munca pe strada ma oprit politia sunt in scoala pe 29 am sala exista vreo sansa de a ramane cu permisul dupa sentinta ?
Doar in cazul unei solutii de achitare, renuntare la aplicarea pedepsei sau amanarea aplicariii pedepsei. In cazul unei hotarari de condamnare definitive, permisul obtinut se anuleaza.
Angajati-va avocat specializat in astfel de cauze si stabiliti impreuna cu el strategia apararii.
condamnare cu executare sau cu suspendare?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Doar in cazul unei solutii de achitare, renuntare la aplicarea pedepsei sau amanarea aplicariii pedepsei. In cazul unei hotarari de condamnare definitive, permisul obtinut se anuleaza.
Angajati-va avocat specializat in astfel de cauze si stabiliti impreuna cu el strategia apararii.

În cazul unei condamnari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan AdrianZ. AdrianZ. Am condus baut (0.68 in aerul expirat) si am iesit de pe carosabil ,mentionez ca am 18 ani,incepator la volan si fara alte antecedemte cu politia.Cu un avocat ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere alinamirabela alinamirabela daca cineva a fost prins de politie conducand pe drumurile publice un autovehicul neavand permis de conducere si e prins de politie mai isi mai poate lua ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am o întrebare.imi puteți spune va rog în situația ... sendruc sendruc Buna ziua. Am o întrebare.Imi puteți spune va rog în situația în care a fost prinsa o persoana conducand fara permis și era înscrisa în în școala de ... (vezi toată discuția)