Buna ziua. Am o întrebare.Imi puteți spune va rog în situația în care a fost prinsa o persoana conducand fara permis și era înscrisa în în școala de șoferi ce ar plutea face daca se ia permisu sa nu se se anuleze si sa scape de dosar. E pentru prima data cu dosarul penal...nu a avut niciodată nimic, si i se poate întâmpla și ceva persoane pe care a incredintat autoturismul? Nu i sa luat nici o declarație la momentul acela.
Daca o sa fie trimis in judecata si condamnat, permisul obtinut in cursul cercetarilor din dosarul penal, se anuleaza.
O sa raspunda penal si cel care i-a incredintat, daca stia situatia.
Angajati-va avocat specializat in astfel de cauze si stabiliti impreuna cu acesta strategia apararii.
Penal
Marius Petruț
Bună seara! Am fost prins seara trecută conducând un autoturism circa 300m fără a poseda permis de conducere și mi-sa întocmit dosar penal, acesta fiind ... (vezi toată discuția)
Am condus fara permis
Rotatu
Buna ziua, am si eu o intrebare acu 2 ani am fost prins conducand fara permis. Iar tocmai acu cand sunt inscris la scoala de soferi mi.au continuat dosarul am ... (vezi toată discuția)