avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua. Am o întrebare.Imi puteți spune va rog ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua. Am o întrebare.Imi puteți spune va rog în situația ...

Buna ziua. Am o întrebare.Imi puteți spune va rog în situația în care a fost prinsa o persoana conducand fara permis și era înscrisa în în școala de șoferi ce ar plutea face daca se ia permisu sa nu se se anuleze si sa scape de dosar. E pentru prima data cu dosarul penal...nu a avut niciodată nimic, si i se poate întâmpla și ceva persoane pe care a incredintat autoturismul? Nu i sa luat nici o declarație la momentul acela.
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Mai 2022
sendruc, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca o sa fie trimis in judecata si condamnat, permisul obtinut in cursul cercetarilor din dosarul penal, se anuleaza.
O sa raspunda penal si cel care i-a incredintat, daca stia situatia.
Angajati-va avocat specializat in astfel de cauze si stabiliti impreuna cu acesta strategia apararii.
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Mai 2022
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penal Marius Petruț Marius Petruț Bună seara! Am fost prins seara trecută conducând un autoturism circa 300m fără a poseda permis de conducere și mi-sa întocmit dosar penal, acesta fiind ... (vezi toată discuția)
Buna seara in urma cu 2 luni aproximativ am fost prins conducand ... catalin9427 catalin9427 Buna seara in urma cu 2 luni aproximativ am fost prins conducand fara permis am declarat ca am.fost nevoit sa conduc masina deoarece intarziasem la munca pe ... (vezi toată discuția)
Am condus fara permis Rotatu Rotatu Buna ziua, am si eu o intrebare acu 2 ani am fost prins conducand fara permis. Iar tocmai acu cand sunt inscris la scoala de soferi mi.au continuat dosarul am ... (vezi toată discuția)