avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara, am luat o mașină acum 3 săptămâni ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara, am luat o mașină acum 3 săptămâni ...

Bună seara am și eu o problemă am luat o mașină acum 3 săptămâni de la un așa zis intermediar când am verificat mașina era pe verde acuma este pe roșu pentru netranscriere la timp o pot pune pe numele meu dacă nu am fiscalul ? Mașina s-a scos pe alt nume de la primărie
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 14:30, 9 Decembrie 2024
daca nu aveti fiscal nu puteti inmatricula

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obținere fiscal auto Marina tud Marina tud Bună ziua,am nevoie de informații reale din partea dvs.Vreau să înmatriculez o mașină pe care am cumpărat-o (aparent cu fiscal ,dar în realitate fără ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am achizitionat o masina care avea pus sechestru ... Necula Razvan Necula Razvan Buna seara! Am achizitionat o masina care avea pus sechestru desi eu am fiscalul proprietarului din carte,mentionez ca a mai avut 2 proprietari la primarie ... (vezi toată discuția)
Probleme cu inmatricularea unei masini tartoru2004 tartoru2004 Buna ziua, Acum 3 luni am cumparat o masina, am facut o factura de vanzare cumparare cu fostul propietar ( modelul clasic de factura rosu, ... (vezi toată discuția)