Buna seara! Am achizitionat o masina care avea pus sechestru desi eu am fiscalul proprietarului din carte,mentionez ca a mai avut 2 proprietari la primarie care la randul lor ma gandesc ca au incercat sa o transcrie la randul lor desi cand am luat legatura cu ei nu au recunoscut, la ghiseul pentru transcriere nu mi s-au pututbda mai multe informatii despre tipul sechestrului pe motiv ca baza de date a Ialomitei nu poate fi accesata din Vrancea,am fost si la finante sa intreb daca se poate oferi o informatie concreta despre acest lucru dar mi s-a spus la fel ca ar fi servere diferite intre judete.
Ce pot sa fac in aceste conditii acum tin masina pe dreapta, cum s-a putut scoate fiscalul daca masina era sub sechestru ? Mentiune masina are numere de Ialomita eu fiind din Vrancea, pe drpciv la verificarea starii inmatricularii am primit raspuns ca de pe 28/05/2021 are inmatricularea suspendata pt netranscrierea la termen de la vechiul proprietar..
Asta inseamna ca sa radiat de vechiul proprietar sau ce anume mai exact ???
Cine a pus sechestrul, Anaful sau Administratia locala? Si mai ales pe numele cui este sechestrul, pe cel al proprietarului din acte sau pe cel al primului cumparator ori al celui de-al doilea cumparator? Asta, daca stiti.
Dvs sunteti al treilea cumparator daca am inteles bine! Teoretic va trebuia fiscal de la cel de-al doilea cumparator, nu de la primul proprietar.
Vechiul proprietar nu s-a radiat de la politie, ci transcrierea dreptului de proprietate este doar suspendata pana la clarificarea situatiei. Radierea se va face odata cu transcrierea pe numele noului proprietar. Dar, daca au mai existat doi intermediari, aveti nevoie de fiscale si de la dansii. Este nasoala situatia. Cat a costat miscatoarea? Vedeti daca nu cumva recuperati ceva din bani, la piese second. Sauuuu ...ii chemati in judecata pe toti. Bafta!
Fara fiscal
Icetime1313
Buna ziua vin la dvs cu o problema cred eu destul de rara, situatia sta in felul urmator mi-am vandut vechea masina pe net (masina find pe numele mamei mele) ... (vezi toată discuția)
Sechestru
radu1302
salutare.. se poate pune sechestru pe o masina care a fost vanduta cu aproximativ 2 ani inainte de a fi pus sechestrul, * si a fost radiata fiscal de pe numele ... (vezi toată discuția)