avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Sechestru
Discuție deschisă în Executare silită

Sechestru

salutare.. se poate pune sechestru pe o masina care a fost vanduta cu aproximativ 2 ani inainte de a fi pus sechestrul, * si a fost radiata fiscal de pe numele proprietarului*, dar nu a fost reinmatriculata de noul proprietar pe numele sau din motive diverse ?
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 23:42, 8 Octombrie 2014
cel interesat - cumparatorul, trebuie sa ia masurile ce se impun in vederea ridicarii sechestrului de pe bunul sau si a inmatricularii pe numele sau

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina sub sechestru Dragonflyidt Dragonflyidt Acum trei luni am cumparat o masina. Am facut contract de vanzare-cumparare, masina este inscrisa pe numele meu la financiar si platesc impozit pentru ea. Am ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am achizitionat o masina care avea pus sechestru ... Necula Razvan Necula Razvan Buna seara! Am achizitionat o masina care avea pus sechestru desi eu am fiscalul proprietarului din carte,mentionez ca a mai avut 2 proprietari la primarie ... (vezi toată discuția)
Sechestru pe masina taj taj Salut, Am pierdut un proces, in urma caruia am de platit o suma de 3000 de EUR . Problema este ca mi-au pus sechestru pe masina , masina ne mai fiind pe ... (vezi toată discuția)