avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sechestru pe masina
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sechestru pe masina

Salut,

Am pierdut un proces, in urma caruia am de platit o suma de 3000 de EUR . Problema este ca mi-au pus sechestru pe masina , masina ne mai fiind pe numele meu , iar noul propietar nu a apucat inca sa o inmatriculeze, la politie figurand inca pe numele meu .

Problema este ca in momentul in care , mi-a venit de la executor cu sechestrul pe masina , nu figuram cu un venit , in momentul de fata avand unul.

Cum pot proceda in acest caz , sa imi puna oprire o treime din salariu ?
Cel mai recent răspuns: taj , utilizator 16:02, 14 Aprilie 2013
poti face contestatie la executare.nu cred ca o sa castigi.daca masina era pe numele tau este corect sechestrul.
pai masina a fost vanduta , radiata , la politie figurand doar , cu numele meu .

Cum sa puna sechestru , pe ceva care nu mai este al meu ???

Ce este de facut in cazul acesta ?
Ultima modificare: Duminică, 14 Aprilie 2013
taj, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie masina pusa sub sechestru fantomescu fantomescu Buna seara..am cumparat o masina pe data de 18.08 ..contractu de vanzare cumparare a fost facut pe 18.08 masina am scos`o de la financiar pe 18.08 si trecuta ... (vezi toată discuția)
Litigiu masina masterd111 masterd111 buna ziua.acum 3 ani am vandut un autoturism cu contract de vanzare cumpare contra sumei de 3000 euro.am radiat masina de la fisc,cumparatorul urmand sa o ... (vezi toată discuția)
Executare silita masina imagecreator imagecreator Am si eu o problema. Masina a fost vanduta unei rude in urma cu 4 ani dar nu am transferat-o la fisc si la politie. Acum 1 an am primit instiintare de la un ... (vezi toată discuția)