avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Sechestru pe autovehicul
Discuție deschisă în Executare silită

Sechestru pe autovehicul

Buna ziua, numele meu este Iulian Petrisor, 23 de ani - Bucuresti.
Pe data de 26.05.2020 am cumparat un autovehicul marca VW Polo.
Contractul de vanzare cumparare care tine loc si de fiscal a fost facut pe 26.05.2020 si l-am primit pe data de 28.05.2020 prin curier(vanzatorul nu mai raspunde la telefon de pe data de 27.05.2020 de cand a spus ca imi va trimite fiscalul prin curier).
Pe 28.05.2020 am mers cu actul de vanzare-cumparare(fiscalul) la Taxe si Impozite Locale Sect.6 pentru a lua in evidenta masina, totul a decurs bine.
Pe 10.06.2020 am primit mail de la Taxe si Impozite cu actul necesar pentru a inscrie masina.
Cartea masinii era plina de proprietari, ultimii doi proprietari neschimband cartea sau talonul. Am fost nevoit sa merg la RAR pentru o carte noua, la RAR am primit informatia ca pe data de 28.05.2020 a fost sechestru pe masina(nu stiu care dintre ultimii doi proprietari sunt cei ce au primit sechestrul pe masina)
Ultima persoana din carte si talon este o firma, am luat legatura cu persoana ce a detinut firma, firma a fost in faliment, masina a fost luata si scoasa la licitatie(am contractul de licitatie cu cel ce a cumparat masina la licitatie si de asemenea am si contractul de vanzare-cumparare intre acesta si cel care mi-a vandut-o mie).
Nu stiu ce sa fac in situatia aceasta... nu pot sa scot o carte noua si sa o inmatriculez apoi..
Cel mai recent răspuns: Ion1985 , utilizator 11:10, 2 Februarie 2021
Va confruntati cu situatie complexa,
Pentru solutionare este necesar sa contactati creditorul/autoritatea care a dispus masura sechestrului asiguratoriu,sa verificati succesiunea de evenimente
Concret este necesar ca in final sa prezentati la RAR documentele care atesta ca a fost achitata integral suma care a impus aplicarea masurii asiguratorii a sechestrului
Buna ziua, va multumesc frumos pentru raspuns!
Astazi am fost la DRPCIV Pipera si acolo mi-au spus sa merg la Brigada Rutiera Udriste, zis si facut. La Udriste mi-au spus sa ma intorc la DRPCIV sa intreb ce birou de judecatorie a pus sechestrul pe auto respectiv. Dupa ce aflu ce birou a pus sechestrul, sa merg acolo si sa obtin o cerere de ridicare a sechestrului pe baza actelor si documentelor pe care le am incepand de cand masina a fost licitata, apoi sa ma prezint la Udriste pentru ridicarea sechestrului. La Udriste mi-a fost comunicat ca voi reusi fara probleme. Ce parere aveti dvs?
Succes. Trebuie sa aflati ce Executor Judecatoresc a infiintat sechestru auto. Dpmdv nu ati fost indrumat gresit.
Ultima modificare: Vineri, 19 Iunie 2020
Company Advising, utilizator
BIU"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in anul 2022 am cumparat un audi a 8 cu acte valabile ... Fane_sinaia@yahoo.com Fane_sinaia@yahoo.com Buna ziua, IN ANUL 2022 AM CUMPARAT UN AUDI A 8 CU ACTE VALABILE MI-A OFERIT SI FISCALUL IAR ACUM O LUNA M-A OPRIT POLITIA SI MI SA RETINUT TALONUL MASINII ... (vezi toată discuția)
Achizitie masina pusa sub sechestru fantomescu fantomescu Buna seara..am cumparat o masina pe data de 18.08 ..contractu de vanzare cumparare a fost facut pe 18.08 masina am scos`o de la financiar pe 18.08 si trecuta ... (vezi toată discuția)