Buna ziua, numele meu este Iulian Petrisor, 23 de ani - Bucuresti.
Pe data de 26.05.2020 am cumparat un autovehicul marca VW Polo.
Contractul de vanzare cumparare care tine loc si de fiscal a fost facut pe 26.05.2020 si l-am primit pe data de 28.05.2020 prin curier(vanzatorul nu mai raspunde la telefon de pe data de 27.05.2020 de cand a spus ca imi va trimite fiscalul prin curier).
Pe 28.05.2020 am mers cu actul de vanzare-cumparare(fiscalul) la Taxe si Impozite Locale Sect.6 pentru a lua in evidenta masina, totul a decurs bine.
Pe 10.06.2020 am primit mail de la Taxe si Impozite cu actul necesar pentru a inscrie masina.
Cartea masinii era plina de proprietari, ultimii doi proprietari neschimband cartea sau talonul. Am fost nevoit sa merg la RAR pentru o carte noua, la RAR am primit informatia ca pe data de 28.05.2020 a fost sechestru pe masina(nu stiu care dintre ultimii doi proprietari sunt cei ce au primit sechestrul pe masina)
Ultima persoana din carte si talon este o firma, am luat legatura cu persoana ce a detinut firma, firma a fost in faliment, masina a fost luata si scoasa la licitatie(am contractul de licitatie cu cel ce a cumparat masina la licitatie si de asemenea am si contractul de vanzare-cumparare intre acesta si cel care mi-a vandut-o mie).
Nu stiu ce sa fac in situatia aceasta... nu pot sa scot o carte noua si sa o inmatriculez apoi..
Va confruntati cu situatie complexa,
Pentru solutionare este necesar sa contactati creditorul/autoritatea care a dispus masura sechestrului asiguratoriu,sa verificati succesiunea de evenimente
Concret este necesar ca in final sa prezentati la RAR documentele care atesta ca a fost achitata integral suma care a impus aplicarea masurii asiguratorii a sechestrului
Buna ziua, va multumesc frumos pentru raspuns!
Astazi am fost la DRPCIV Pipera si acolo mi-au spus sa merg la Brigada Rutiera Udriste, zis si facut. La Udriste mi-au spus sa ma intorc la DRPCIV sa intreb ce birou de judecatorie a pus sechestrul pe auto respectiv. Dupa ce aflu ce birou a pus sechestrul, sa merg acolo si sa obtin o cerere de ridicare a sechestrului pe baza actelor si documentelor pe care le am incepand de cand masina a fost licitata, apoi sa ma prezint la Udriste pentru ridicarea sechestrului. La Udriste mi-a fost comunicat ca voi reusi fara probleme. Ce parere aveti dvs?