avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Activitate constantinpricope2013

Activitate constantinpricope2013

Buna ziua,
Cu SRL inregistrat in Romania daca fac achizitie de bunuri din Marea Britanie si vand tot catre Marea Britanie sau catre Uniunea Europeana dotorez taxe catre guvernul britanic sau catre guvernul unde se regasesc clientii, in spta TVA/VAT(in tara in care se regasesc)?(sau intra sub cazul dublei impozitari) (firma neplatitoare de TVA in Ro)
Multumesc mult!
Buna ziua,
Mi-am propus sa fac o platforma(mobile+web) care sa contina un fel de jurnal al angajarilor unei persoane si o interactiune si acces la documente ale unui angajator (cum ar fi adeverinte, contract de munca,acte aditionale.....) inclusiv platforma ar trebui sa proceseze chiar platile intre angajati si angajatorii - se doreste ca platforma sa substituie aproape tot departamentul de resurse umane pentru socientati mici. Sunt foarte multe date care vor fi stocate pe server si care necesita un acord al angajatului/angajatorului de a distribui aceste date cu angajatorul/angajatul. Din punct de vedere leagal exista vreo restrictionare in procesarea si stocarea unui numar de date asa de mare. Am spus sa intreb legal ca dupa sa contactez un DPO pentru ajutor. Va multumesc! (Sper ca am fost clar daca nu intrebati si va raspund in cel mai scurt timp posibil)