avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Buna ziua, Cu SRL inregistrat in Romania daca fac ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Buna ziua, Cu SRL inregistrat in Romania daca fac achizitie de ...

Buna ziua,
Cu SRL inregistrat in Romania daca fac achizitie de bunuri din Marea Britanie si vand tot catre Marea Britanie sau catre Uniunea Europeana dotorez taxe catre guvernul britanic sau catre guvernul unde se regasesc clientii, in spta TVA/VAT(in tara in care se regasesc)?(sau intra sub cazul dublei impozitari) (firma neplatitoare de TVA in Ro)
Multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Lamuriri tva Marius20100 Marius20100 Buna ziua, Voi deschid un magazin online, costituit ca si SRL. Achizitionez marfa de la furnizori din U.E. si SUA si o vand in Romania persoanelor fizice. ... (vezi toată discuția)
Care este numarul vat? costinionut costinionut Buna ziua, Vreau sa cumpar echipament de pe un site din Anglia si imi cere VAT-ul. Eu am un PFA neplatitor de TVA dar tatal meu are un S.R.L. si ... (vezi toată discuția)
Srl asociat unic iopo iopo Buna seara, am in plan infiintarea unui srl cu asociat unic caen 6203. Voi inchiria servere web din America, UK si Romania, si le voi revinde sub pachete de ... (vezi toată discuția)