avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Activitate Majam95

Activitate Majam95

Încă nu sunt trecută in acte în contractul de vânzare-cumpărare fiindcă nu e e gata apartamentul.La sfârșitul luni va fi gata .De aia întreba dacă în contractul de vânzare-cumpărare voi fi trecuta și eu împreună cu soțul meu ?
Bună ! Am și eu o întrebare .Sunt căsătorită cu cetățean român dar eu sunt cetățean străin adică cetățean sârb .Detin permis de ședere temporar.Eu cu soțul meu am decis ca vrem să luăm un apartament și am dat un avans și am făcut o promisiune cu dezvoltator.Intrebarea mea este daca eu am drept ca soțul meu la acest apartament și dacă apar în acte ca cumpărător ? Am înțeles ca cetățenii străini nu au drept să cumpere un apartament sau teren .De asemenea când ne vom muta la locație nouă trebuie să declar la poliție de Imigrări nouă adresa pt schimbarea permisului de ședere .Trebuie să le dau un contract de vânzare-cumpărare dar eu dacă nu apar în contractul acela cum pot dovedi locuința ?
Permis de sedere
Buna ziua, sunt studenta în România, anul II și curând îmi va expira permisul de ședere, adică în septembrie 2021.in iunie urmeaza sa ma casatoresc cu prietenul meu care e cetetean roman. Cu procedez în acest caz? Trebuie alta viza înainte de căsătorie sau după sau doar schimbat permisul de ședere?
Va mulțumesc.