avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Permis de sedere Buna ziua, sunt studenta în ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Permis de sedere Buna ziua, sunt studenta în România, anul ...

Permis de sedere
Buna ziua, sunt studenta în România, anul II și curând îmi va expira permisul de ședere, adică în septembrie 2021.in iunie urmeaza sa ma casatoresc cu prietenul meu care e cetetean roman. Cu procedez în acest caz? Trebuie alta viza înainte de căsătorie sau după sau doar schimbat permisul de ședere?
Va mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Permis de sedere de lunga durata in romania Alesika Alesika Buna seara!!! Sunt ceteteana a Republicii Moldova casatorita cu cetatean roman si ma aflu pe teritoriul Romaniei cu viza...am depus actele pentru obtinerea ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de viza pentru iubitul meu arab Adriana1radu01 Adriana1radu01 Buna ziua ! Eu si iubitul meu (arab) locuim in Uk! Din păcate anul acesta i-a expirat viza si vrem sa ne căsătorim in România pentru a obține mai ușor ! ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu un cetatean nigerian in romania andreeai2016 andreeai2016 Buna seara! In 2017 planuiesc sa ma casatoresc in Romania cu iubitul meu de nationalitate nigeriana. El este student in Constanta si este in Romania de aproape ... (vezi toată discuția)