avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am nevoie de viza pentru iubitul meu arab
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am nevoie de viza pentru iubitul meu arab

Buna ziua ! Eu si iubitul meu (arab) locuim in Uk! Din păcate anul acesta i-a expirat viza si vrem sa ne căsătorim in România pentru a obține mai ușor ! Dacă ne căsătorim in România el devine cetățean european ca si mine? Va avea aceleași drepturi? Va Mai avea nevoie de viza pentru a locui in Uk?
Cel mai recent răspuns: Dana Fatol , Avocat 08:18, 23 Iunie 2018
Bună ziua,

Dacă vă căsotirți nu devine automat cetețean european. Trebuie întâi să vă căsătoriți, apoi să obțineți viză pt reîntregirea familiei, apoi să îndeplinească condițiile legale pentru obținerea cetățeniei.

Despre șederea în UK interesați-vă acolo la Inspectoratul pentru imigrări (sau ce instituție similară e la ei).

Aveți informații pe siteul Inspectoratului Român pentru Imigrări despre intrarea și șederea străinilor în România. [ link extern ]

Vă doresc succes și foarte multă prudență.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cu cetatean albanez anny-marry anny-marry buna ziua!as vrea sa stiu care sunt pasii si actele necesare ptr o casatorie in romania cu un cetatean albanez.si daca acesta facandu-i domiciliul in romania ... (vezi toată discuția)
Invitatie pentru liban vmi vmi Buna ziua , mama mea are o prietena in liban care vrea sa vina in romania cateva zile in vizita ,care sunt pasi care trebuiesc urmati ? (noi suntem din buzau ... (vezi toată discuția)
Casatoria cu un cetatean non ue carmarial carmarial buna ziua, sunt cetatean roman si doresc sa ma casatoresc cu un cetatean non ue (pakistanez). as vrea sa stiu daca in urma casatoriei va obtine niste drepturi ... (vezi toată discuția)