avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1307 soluții astăzi
Forum Activitate ricu,gal

Activitate ricu,gal

Nu
Gresit.Am contract PFA,primesc sumele respective lunar(1176 resp. de 2 ani ,1277 ,Dupa care platesc DECRALATIA UNICA212.AM dreptul la recalcularea pensiei.?
Am 4 ani contract PFA.Am platit 2 ani 1178 si 2 ani 1277 lei,la DECLARATIA UNICA 212.Conteaza la recalcularea pensiei?
Multumesc.
Pt ca sa emiti e-factura (una singura PFA-administrator de condominiu),trebuie certificat digital?
Avand PFA , Vreau sa fac comodat si pe masina pe care o folosesc in activitatea PFA. (am primit un raspuns in acest sens de pe forum) Cum se face si unde se inregistreaza?
Cladirea a fost confiscata de judecatorie de la un un cetatean german care facand niste smecherii cu terenurile apartinand Primariei si predata catre Primarie pt valorificare.Care a scos-o la vanzare.
Este o cladire peste 128m ,predata ca locuinte,dar pt. este bine situata in centrul orasului , proprietarii care au cumparat-o de la Primarie nu au mai folosit-o pt locuinta ca aveau in alta parte si au transformat-o la unison in birouri care se inchiriaza la birouri de avocati. experti contabili. agentii imobiliare, brokeri,etc.
Am comodat pe PFA la apartament,stiu ca am 50% dereduceri pe cheltuieli.Dar pe autoturism nu am comodat.Pot sa am deduceri pe cheltuielile pe masina 50%?.In ce conditii?
După legea construcțiilor"Legea 50", orice clădire că este locuită sau de este populata cu birouri ,trebuie sa aibă autorizare ISU.Intrebarea era cum se repartizează această amenda substanțială,avind în vedere că unii proprietari au 300 mp in 5 camere(2), alții o singură cameră de 64mp?