avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Vreau sa fac comodat si pe masina pe care o folosesc ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Vreau sa fac comodat si pe masina pe care o folosesc pe pfa.

Avand PFA , Vreau sa fac comodat si pe masina pe care o folosesc in activitatea PFA. (am primit un raspuns in acest sens de pe forum) Cum se face si unde se inregistreaza?
Ultima modificare: Vineri, 7 Aprilie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:02, 7 Aprilie 2023
Nu se inregistreaza nicăieri.
Găsiți diferite modele pe net.
Îl listați și semnați si-l păstrați acasa în dosarul cu actele contabile ale pfa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa webdesign informatii ionutz_andrei ionutz_andrei Buna. As dori sa infiintez un pfa pe webdesign si ma intereseaza cateva informatii. Precizez ca am diploma necesara care sa ateste ca pot oferi acest ... (vezi toată discuția)
Pfa - infiintare andreearicu andreearicu Buna ziua, Vreau sa imi fac un pfa insa nu stiu foarte multe lucruri despre asta.Am niste intrebari la care sper sa gasesc raspunsuri la ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa curierat octfabian octfabian Buna ziua. Doresc sa-mi fac PFA pe parte de curierat. Am luat aceasta decizie pentru a veni in intampinarea nevoilor studentilor care primesc sau trimit catre ... (vezi toată discuția)