avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1328 soluții astăzi
Forum Activitate flame77

Activitate flame77

Amândouă sunt în fază de Judecată și au început în aceeași perioadă.

trandafir2 a scris:

Bună Ziua, nu vă scuzăm, În ce faza se afla cele doua cauze si, daca s-a ajuns pe rolul instantei, care a fost prima?

Bună Ziua, mă Scuzați, M-am costituit parte civilă la penal cu aceleași despăgubiri de la cauza civilă dar cu sume diferite. Cauza penală se alătură cauzei civilă sau cauza civilă se alătură cauzei penală sau fiecare se judecă separat?
Cauza civilă poate să solicite să fie alăturat Dosarul penal la Cauza civilă?
IN CÂT TIMP SE SOLUȚIONEAZĂ O RECUZARE? AU TRECUT DEJA 4 LUNI ȘI ÎNCĂ NU A FOST SOLUȚIONATĂ
SE POATE FACE O EXPERTIZĂ IN LIPSĂ UNA DINTRE PĂRȚILE CITATE? DACĂ LIPSEȘTE UNA DINTRE PĂRȚI SE POATE FACE EXPERTIZA JUDICIARĂ ?
ESTE O CERERE DE RECUZARE CARE ÎNCĂ NU A FOST SOLUȚIONATĂ.
POATE SĂ MA CHEME DEȘI ESTE O CERERE DE RECUZARE ÎNCĂ IN FAZĂ DE SOLUȚIONARE?
DACĂ NU MĂ POT PREZENTA LA DATA FIXATĂ LA O EXPERTIZĂ CUM POT SĂ FAC? VĂ ROG FRUMOS
CU STIMĂ
CARE ESTE LEGEA CONFORM CĂRUIA DACĂ SUNT MAI MULTE EXEMPLARE DEPUSE LA DOSAR SE POT SCOATE ȘI TRIMISE PRIN POȘTA ACASĂ. SE POT SCOATE DOCUMENTE /SESIZARI DACĂ SUNT DEPUSE IN MAI MULTE EXEMPLARE.
VĂ MULȚUMESC
Am trimis o Sesizare la Ispectia JUDICIARĂ pentru a aduce la cunoștință fapte, in care am pus CNP, DATELE ȘI SEMNĂTURA CUM SE FACE NORMAL. Sesizarea mea a fost clasată pentru ca mi au zis ca nu e semnata în mod Olografic sau Electronic. Nu e adevărat Semnătura e prezenta, acest nu e un act oficial, este doar o Sesizare. Am făcut sute, mii de Sesizări și niciodată nu îmi a fost clasată. CU STIMA ȘI RESPECT AȘTEPT RĂSPUNSURILE DUMNEAVOASTRĂ
Va rog Frumos îmi puteți spune cum se numește aplicația de pe Play Store care pot sa o instalez

Avocat Sebastian Murariu a scris:

Buna ziua,

Cautati pe net servicii de semnătura electronica. Acum două zile mi-am făcut si eu una și e de mare utilitate.
PS: nu vă puteți face dumneavoastră, trebuie să apelați la o companie care oferă astfel de semnături.

Va rog Frumos cu ce program sau aplicație pot sa fac o semnătura Electronica pentru a semna în mod autentic un Document potrivit dispozițiilor Art. 7 din legea nr. 455/2001