Va rog Frumos cu ce program sau aplicație pot sa fac o semnătura Electronica pentru a semna în mod autentic un Document potrivit dispozițiilor Art. 7 din legea nr. 455/2001
Cautati pe net servicii de semnătura electronica. Acum două zile mi-am făcut si eu una și e de mare utilitate.
PS: nu vă puteți face dumneavoastră, trebuie să apelați la o companie care oferă astfel de semnături.
Va rog Frumos îmi puteți spune cum se numește aplicația de pe Play Store care pot sa o instalez
Avocat Sebastian Murariu a scris:
Buna ziua,
Cautati pe net servicii de semnătura electronica. Acum două zile mi-am făcut si eu una și e de mare utilitate.
PS: nu vă puteți face dumneavoastră, trebuie să apelați la o companie care oferă astfel de semnături.
Așa cum spuneam, nu este o aplicație. Faceți căutări pe internet, eu nu ofer aici link ca să nu fac reclamă. Trebuie să achitați costul acesteia, să fiți identificat, etc.
Email comercial
Dan me
Cred ca acest subiect "email comercial" m'ar interesa mai in amanunt. Eu folosesc Outlook Express in w2k pro si nu sunt sigur ca stiu sa'l setez pentru scopul ... (vezi toată discuția)
Contracte electronice
cresus
Va rog sa-mi spuneti ce valabilitate juridica au contractele electronice.
Unde as putea sa citesc legislatia in domeniu si unde as putea sa gasesc o firma de ... (vezi toată discuția)
Semnatura electronica
edimcb
Buna ziua,
As dori sa aflu daca exista vreo lege care obliga ca si ofertantii sa semneze cu semnatura electronica documentatia pe care o incarca in SEAP. De ... (vezi toată discuția)