avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am trimis o Sesizare la Ispectia JUDICIARĂ pentru a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am trimis o Sesizare la Ispectia JUDICIARĂ pentru a aduce la ...

Am trimis o Sesizare la Ispectia JUDICIARĂ pentru a aduce la cunoștință fapte, in care am pus CNP, DATELE ȘI SEMNĂTURA CUM SE FACE NORMAL. Sesizarea mea a fost clasată pentru ca mi au zis ca nu e semnata în mod Olografic sau Electronic. Nu e adevărat Semnătura e prezenta, acest nu e un act oficial, este doar o Sesizare. Am făcut sute, mii de Sesizări și niciodată nu îmi a fost clasată. CU STIMA ȘI RESPECT AȘTEPT RĂSPUNSURILE DUMNEAVOASTRĂ
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 14:34, 20 Decembrie 2020
Cum/cu ce ati trimis?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz csm tusu tusu Buna ziua, am facut o sesizare catre Inspectia Judiciara a CSM. intrucat sesizarea am trimis-o pe email, am uitat sa o semnez, drept pentru care CSM mi-a ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii publice la bloc elenagabor elenagabor Catre cine pot sa ma adresez cu privire la tulburarea lunistii la bloc ,avand in vedere ca POLITIA COMUNITARA nu a rezolvat nenumaratele mele reclamatii ... (vezi toată discuția)
Buna seara, daca am depus plangere penala si politia a clasat ... Andeu984 Andeu984 Buna seara, Daca am depus plangere penala si politia a clasat cazul, in mod injust, ma pot adresa parchetului de pe langa judecatoria orasului in care ma ... (vezi toată discuția)