Catre cine pot sa ma adresez cu privire la tulburarea lunistii la bloc ,avand in vedere ca POLITIA COMUNITARA nu a rezolvat nenumaratele mele reclamatii privind aceasta problema pe care o am cu unul dintre vecini.
Solicit un sfat cum as putea rezolva aceasta problema pe cale legala, avand in vedere ca nu exista cale amiabila din partea vecinului.
Daca detineti documente justificative care sa dovedeasca ca ati depus sesizari oficiale la politia teritoriala care au confirmat aspectele sesizate dar nu au fost dispuse masurile legal prevazute,sesizati oficial IJP sau IGPR
sigur ,am doua raspunsuri la sesizarile mele ( in prima mi se aduce la cunostinta ca a fost avertizat si au obtinut un angajament de la persoana respectiva ca nu va mai tulbura linistea) lucru care nu s-a intamplat dimpotriva a fost mai rau ca inainte fapt ce m-a determinat sa fac o noua reclamatie catre ei ,am si al doilea raspuns in care mi se aduce la cunostinta ca vecinul meu nu recunoaste situatia prezentata de mine ,au luat si declaratii de la doi vecini care nu locuiesc pe acelasi palier deci normal nu aveau cum sa fie deranjati ,prin urmare toate au ramas cum au fost ba mai rau. Ce ma deranjeaza cel mai mult este faptul ca atunci cand au fost chemati la fata locului s-a constatat de catre ei ca cele reclamate de mine sunt adevarate si totusi nu s-a luat nici o masura concreta in acest sens pentru ca persoana respectiva este Politist Comunitar si dupa cum observ eu Legea 61/1991 nu este si pentru el .Prin urmare si datorita acestei situatii incerc sa caut un cadru legal in afara de Politia Comunitara ,care nu o sa faca nimic in privinta dansului e clar ,pot sa ma duc eu cu mii de reclamatii primesc aceleasi raspunsuri evazive ,iar bunul lui simt si al copiilor lui lasa de dorit.