avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme vecini
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme vecini

Ce masuri pot fi luate impotriva unor vecini care prind pisici de pe strada cu o cusca (locuiesc la parter) si le tin legate, plus scandaluri, plus miros oribil pe palier, gandaci... Politia si cei de la DSV nu au solutii, pleaca asa cum au venit. Eu locuiesc chiar langa ei. Ce alte masuri legale pot lua? As putea convinge si vecinii sa participe, desi sunt cam resemnati. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:36, 4 Iulie 2018
Faceti o sesizare la primarul localitatii, trimiteti mail-uri la toate ziarele si posturile de RTV, din nou la DSV, la politia locala.
Trebuie sa dovediti ca lucrurile se intampla chiar asa cum le-ati pezentat !

Doamna, Gradina-i mare, ce sa zic?
E greu de dovedit pentru ca nu deschid usa nici la politisti, doar postaritei cu pensia. Multumesc pentru raspuns.
Staruiti la nivelul politiei care are obligatia sa se implice
Daca politia teritoriala nu solutioneaza sesizati oficial sefii ierarhici IJP,IGP

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat. locuiesc la bloc ... elena_p2013 elena_p2013 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Locuiesc la bloc si pe palier avem niste vecini de etnie roma care fac ff multa galagie la orice ora din zi si ... (vezi toată discuția)
Animale in bloc stancualexandru stancualexandru Buna ziua. Scriu acest mesaj, fiind cu rabdarea ajunsa la capat si dincolo de capat. Am in bloc o baba nebuna care are intr-un apartament de 2 camere cel ... (vezi toată discuția)
Pisici in scara blocului Miki_lfm Miki_lfm Buna ziua In scara blocului, la soacra mea, o vecina de la parter a adunat 14 pisici.......le da sa manance, sa bea, ele isi fac nevoile acolo.Mai mult, se ... (vezi toată discuția)