avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... animale in bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

animale in bloc

Buna ziua.

Scriu acest mesaj, fiind cu rabdarea ajunsa la capat si dincolo de capat. Am in bloc o baba nebuna care are intr-un apartament de 2 camere cel putin 19 pisici. Spun cel putin pentru ca de la data cand a permis administratoarei sa ii intre in apartament si aceasta a numarat 19 pisici sunt sigur ca animalele (cel putin 1) a mai puiat o noua generatie. Intrucat la cei aproape 80 de ani pe care ii are nu mai are nici capacitatea nici dorinta de a strange ceea ce produc animalele, mirosul degajat pe casa scarii si pe conducta de aerisire din camara de alimente este unul pestilential, insuportabil. Baba in cauza locuieste la etajul 1 eu la etajul 6. Cu toate acestea mirosul urca fara probleme pana la mine si chiar si pana la ultimul nivel. Am ajuns ca in propria casa sa reusesc cu greu sa respir. Este inadmisibil. Am facut, prin administratoare sesizari la toate institutiile publice posibile (primarie, politie, jandarmerie, politia locala, dsv, dsp). Raspunsul a fost acelasi invariabil: nu exista cadru legal pentru a o sanctiona si obliga sa evacueze animalele.
Cer si aici sfatul, poate din atatea capete cu pregatire juridica, va reiesi o solutie viabila care sa ne rezolve problema.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:16, 18 Februarie 2016
Incercati la asociatiile de protectie a animalelor.
Daca disconfortul generat de existenta patrupedelor este atat de insuportabil,staruiti la nivelul dsv care este autoritatea responsabila sa constate si sa dispuna masurile necesare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Animale in apartament costin1305 costin1305 Salut, am o vecina care creste 4 caini si nenumarate pisici in apartament. chiar nu ma deranjeaza numarul animalelor, fiecare face ce vrea la el in casa, insa ... (vezi toată discuția)
Vecini murdari mihaidavid mihaidavid buna ziua!! am o problema.. stau la parter iar vecinii din fata noastra au strans in spatele blocului la 6-7 m de bucatarii 5 caini care miros ingrozitor si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! de cateva zile am o problema legata de niste chiriasi. ... cetatean_ro cetatean_ro Buna ziua! De cateva zile am o problema legata de niste chiriasi. Mai exact, in apartamentul de deasupra s-au mutat vreo 3 cetateni din Africa. lucratori in ... (vezi toată discuția)