avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... animale in apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

animale in apartament

Salut,
am o vecina care creste 4 caini si nenumarate pisici in apartament. chiar nu ma deranjeaza numarul animalelor, fiecare face ce vrea la el in casa, insa mirosul degajat este insuportabil. Vecina tine in permanenta usa de la intrare si geamul de la camera animalelor deschise. de aici rezulta miros groaznic pe casa scarii care deranjeaza pe toti locatarii plus ca eu fiind perete in perete cu incaperea in care stau animalele nu pot deschide geamurile niciodata.
In conditiile in care implicarea administratorului este egala cu zero (normal :)locuieste 6 etaje mai sus) ce pot face?
Cel mai recent răspuns: cristea sandra , utilizator 21:40, 14 Octombrie 2010
Asa cum ati scris aici pe forum incercati sa formulati un text mai amplu, cu datele dumneavoastra si ale vecinului cu animale si expediati-l Primarului si Directiei de Sanatate Publica. Gasiti adresele lor de email pe internet.
Iar la asociatie faceti o sesizare scrisa catre presedinte, nu catre administrator. Soliciatati sa intervina si presedintele cu o adresa catre DSP.
Cu aceeasi situatie m-am confruntat si eu,timp de 6 ani.De putin timp,am descoperit pe net o hotarare a consiliului local,care reglementeaza condititiile in care un proprietar poate detine animale(semnaturile vecinilor,max 2 animale etc),am facut sesizare la primarie si am rezolvat problema.Cautati si dvs,poate aveti noroc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Animale in bloc stancualexandru stancualexandru Buna ziua. Scriu acest mesaj, fiind cu rabdarea ajunsa la capat si dincolo de capat. Am in bloc o baba nebuna care are intr-un apartament de 2 camere cel ... (vezi toată discuția)
Intrebare Coco37 Coco37 am si eu o vecina care are adunati de pe strada vre-o 20 de caini si 10 pisici..............nu stiu daca are acte pt ei dar 1000% nu are adaposturi sterile pt ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in urma sesizarii mele scrise , catre primaria din ... todirasc todirasc Buna ziua! In urma sesizarii mele scrise , catre Primaria din localitate si catre Garda de Mediu ,in urma cu aproape o luna de zile ,nimeni nu a luat nici o ... (vezi toată discuția)