avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Activitate rodicadin

Activitate rodicadin

Aveți idee diagnosticul dat la externare de histerectomie totala cu anexectomie bilaterala se încadrează într un grad de handicap? Postoperator viata continua cu multe limitări. Va întreb din punct de vedere legal. Mulțumesc.
Minunat, posibil sa ajunga si la deces la un moment dat. Ideea e ca citind mesaje am observat ca la moștenire dai declaratia pe propria răspundere ca suntem unicii mostenitori, dar stiuti. In caz de cei nestiuti nu cred ca se considera fals in declarații. Complicate sunt caile domnului. Mulțumesc de lamuriri. Seara minunata.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Da, la tați lucrurile sunt mai încurcate.
Doar cu ocazia moștenirii ati putea afla sau nici măcar atunci dacă vor vrea moștenirea lui.

Cum pot afla daca tata mai are alti copii recunoscuti de el in viata lui. Mulțumesc
De ce angajatii din institutiile publice sanitare nu beneficiaza de ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ nr. 147 din 27 august 2020?Caz concret 2 copiii minori cu scoala online din 21 septembrie ,mama lucreaza la ambulanta deci exclus zile libere , tata lucreaza intr-un cabinet de medicina de familie care a functionat ,nu e cadru sanitar . Nu s-a acordat majorare salariala de 75% pentru ca institutia sanitara publica desi include si cabinetele medicale de familie nu sunt trecute in lege explicit. Care este calea legala de urmat ? Este corect cum au procedat ?Mentionez ca cererrile au fost depuse ,declaratiile la fel , adeverintele de la scoala au fost conforme.Ce este de facut in continuare ?Multumesc.