avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... De ce angajatii din institutiile publice sanitare nu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

De ce angajatii din institutiile publice sanitare nu beneficiaza ...

De ce angajatii din institutiile publice sanitare nu beneficiaza de ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ nr. 147 din 27 august 2020?Caz concret 2 copiii minori cu scoala online din 21 septembrie ,mama lucreaza la ambulanta deci exclus zile libere , tata lucreaza intr-un cabinet de medicina de familie care a functionat ,nu e cadru sanitar . Nu s-a acordat majorare salariala de 75% pentru ca institutia sanitara publica desi include si cabinetele medicale de familie nu sunt trecute in lege explicit. Care este calea legala de urmat ? Este corect cum au procedat ?Mentionez ca cererrile au fost depuse ,declaratiile la fel , adeverintele de la scoala au fost conforme.Ce este de facut in continuare ?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:17, 16 Decembrie 2020
Pentru ca este prevazut in lege ca exceptie de la regula acordarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! sunt cadru medical si sunt mama singura. am fost informata ... lauradandreea lauradandreea Buna ziua! Sunt cadru medical si sunt mama singura. Am fost informata azi de la salarizare ca, conform OUG nr 147/2020 nu voi mai primi cei 75% din salarul ... (vezi toată discuția)
O.u.g nr 147/2020 legea nr 19/2020 buna ziua , sunt cadru medical ... carmendugan carmendugan O.U.G nr 147/2020 Legea nr 19/2020 Buna ziua , sunt cadru medical intr-o institutie cu \"foc continuu\" de activitate medicala , ma incadrez in ceea ce ... (vezi toată discuția)
Oug 147/2020 cine se încadrează pentru a primi bani? Filip Adiel Filip Adiel Buna ziua! Sunt medic dentist la privat iar soția lucreaza la un spital de Stat. Ea a facut cerere catre angajator pentru a primi cei 75% din venit pentru ... (vezi toată discuția)