Salutare, de curand am fost angajat in cadrul unei firme, am semnat actele, si am trimis tot ce este necesar angajarii.Zilele acestea am primit o oferta mult mai buna in comparatie cu cea a firmei cu care am semnat, as dori sa stiu, se poate sa plec de la actuala firma avand in vedere ca nu am nici macar cateva zile lucrate ? Sau cum se poate proceda ? Va multumesc !
Buna ziua, am o problema cu angajatorul si sper sa imi puteti oferi un răspuns. In decembrie am gasit un anunt de angajare pe postul de asistent manager, compania se afla in Anglia dar am lucrat remote iar cei ce m-au sunat erau tot romani. Dupa parcurgerea pasilor către angajare (interviu, semnare contract) mi-am început activitatea in cadrul firmei, fiind in perioada de proba timp de o luna(3.12.20-3.1.21).Am analizat contractul pentru a vedea daca este valabil si anume are stampila, semnatura etc. si daca numele directorului mentionat in acte corespunde cu cel de pe site. Totul pare ok, firma chiar exista, inca este activa, iar informatiile oferite de catre ei sunt adevarate.Acum problema este ca acestia nu imi mai raspund, nici la telefon, nici la emailuri, ce as putea face pentru a-mi recupera salariul avand in vedere ca acestia se afla in alta tara plus faptul ca Anglia nu mai face parte din UE. Sper sa gasesc o solutie aici, va multumesc.