avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salutare, de curand am fost angajat in cadrul unei ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salutare, de curand am fost angajat in cadrul unei firme, am ...

Salutare, de curand am fost angajat in cadrul unei firme, am semnat actele, si am trimis tot ce este necesar angajarii.Zilele acestea am primit o oferta mult mai buna in comparatie cu cea a firmei cu care am semnat, as dori sa stiu, se poate sa plec de la actuala firma avand in vedere ca nu am nici macar cateva zile lucrate ? Sau cum se poate proceda ? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 00:03, 4 Decembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca aveti menționată in c.i.m. perioada de proba, atunci va puteți prevala de prevederile art.31 alin.3 C.mun. : Pe durata sau la sfarsitul perioadei de proba, contractul individual de munca poate inceta exclusiv printr-o notificare scrisa, fara preaviz, la initiativa oricareia dintre parti, fara a fi necesara motivarea acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie maruska maruska sint in perioada de proba la o firma,am contract de munca.as dori sa plec pentru ca angajatorul nu isi respecta sub nici o forma obligatiile din contrct ... (vezi toată discuția)
Cum anulez un contract de munca? zoq11 zoq11 Buna ziua, acum o zi am semnat un contract de munca pentru o luna de zile perioadata determinata cu o firma acesta intrand in vigoare abia de saptamana ... (vezi toată discuția)
Incetare contract de munca imediat dupa semnare Gilia_stud Gilia_stud Buna ziua! Am si eu o intrebare. O cunostinta a fost la doua interviuri de angajare. A primul acordul in urma primului interviu si a semnat contractul ... (vezi toată discuția)