avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, am o problema cu angajatorul si sper sa imi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, am o problema cu angajatorul si sper sa imi puteti ...

Buna ziua, am o problema cu angajatorul si sper sa imi puteti oferi un răspuns. In decembrie am gasit un anunt de angajare pe postul de asistent manager, compania se afla in Anglia dar am lucrat remote iar cei ce m-au sunat erau tot romani. Dupa parcurgerea pasilor către angajare (interviu, semnare contract) mi-am început activitatea in cadrul firmei, fiind in perioada de proba timp de o luna(3.12.20-3.1.21).Am analizat contractul pentru a vedea daca este valabil si anume are stampila, semnatura etc. si daca numele directorului mentionat in acte corespunde cu cel de pe site. Totul pare ok, firma chiar exista, inca este activa, iar informatiile oferite de catre ei sunt adevarate.Acum problema este ca acestia nu imi mai raspund, nici la telefon, nici la emailuri, ce as putea face pentru a-mi recupera salariul avand in vedere ca acestia se afla in alta tara plus faptul ca Anglia nu mai face parte din UE. Sper sa gasesc o solutie aici, va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:43, 6 Ianuarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Linia de asistență privind drepturile salariale și de muncă este gestionată de autoritatea fiscală HM Revenue&Customs (HMRC) și poate fi accesată fie telefonic (0800 917 2368 FREE), serviciu disponibil şi în limba română, de luni până vineri (8:00 am – 8:00 pm) și sâmbăta (9:00 am – 1:00 pm), fie online (www.gov.uk/pay-and-work-rights-helpline), pentru depunerea unei sesizări cu privire la încălcarea drepturilor la locul de muncă sau pentru a solicita informații cu privire la drepturile aplicabile la locul de muncă.
[ link extern ] /
Va multumesc, din pacate acel numar nu mai functioneaza.
Atunci luati legatura cu BIROUL ATAŞATULUI PE PROBLEME DE MUNCA ŞI AFACERI SOCIALE pentru indrumari :

E-mail: londra.social@mae.ro


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna, eu stau in romania si am lucrat 1 luna pentru o firma din ... Elizabet96 Elizabet96 Buna, eu stau in Romania si am lucrat 1 luna pentru o firma din Anglia, a fost un job remote, s-a semnat contract pentru 1 luna(perioada de proba) si in ... (vezi toată discuția)
Contract de munca in anglia destul de dubios Conrad Conrad Situatia este urmatoarea: Am aplicat online la un post disponibil la un hotel foarte respectat din Londra, mi sa transmis un chestionar l-am completat , dupa ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas pt.minor 4 ani, tata 37 ani decedat la londra, divortati, cum obtin informatii despre locul de munca a decedatului MM1973 MM1973 In data de 4.11.2015 a murit la Londra, intr-un accident de munca, fostul meu sot in varsta de 37 ani. Desi, teoretic divortati, dar practic in relatii f.bune, ... (vezi toată discuția)