avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna, eu stau in Romania si am lucrat 1 luna pentru o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna, eu stau in Romania si am lucrat 1 luna pentru o firma din ...

Buna, eu stau in Romania si am lucrat 1 luna pentru o firma din Anglia, a fost un job remote, s-a semnat contract pentru 1 luna(perioada de proba) si in contract scria ca perioada de proba este platita, a trecut o luna de la ultima zi de proba si nu mi-a fost platit salariul, nu raspund la telefon si nici la email, ce as putea face in cazul acesta, eu fiind in Romania si firma e in Anglia.
Ultima modificare: Vineri, 19 Martie 2021
Elizabet96, utilizator
Pentru indrumari luati legatura cu BIROUL ATAŞATULUI PE PROBLEME DE MUNCA ŞI AFACERI SOCIALE

E-mail: londra.social@mae.ro
Mihalela NICA - Consilier
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o problema cu angajatorul si sper sa imi puteti ... Brbgeorge Brbgeorge Buna ziua, am o problema cu angajatorul si sper sa imi puteti oferi un răspuns. In decembrie am gasit un anunt de angajare pe postul de asistent manager, ... (vezi toată discuția)
Lichidare anglia fanietta fanietta Stie cineva daca se da lichidare in Anglia? Am o cunostinta care a primit 10000 de euro lichidare dupa 10ani lucrati in acelasi loc in Italia (cate o mie ... (vezi toată discuția)
Buna seara! pentru a benefia de plata concediului medical (sarcina ... Diana Gus Diana Gus Buna seara! Pentru a benefia de plata concediului medical (sarcina si lauzie), in Romania, am nevoie de e104 form din UK, deoarece in Romania nu am cotizat 6 ... (vezi toată discuția)