avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara! Pentru a benefia de plata concediului ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara! Pentru a benefia de plata concediului medical (sarcina ...

Buna seara!
Pentru a benefia de plata concediului medical (sarcina si lauzie), in Romania, am nevoie de e104 form din UK, deoarece in Romania nu am cotizat 6 luni la stat, dar lucrand si in UK, as putea beneficia. Insarcinata fiind, e vorba de maternitate,
Intrebarea mea ar fi, care ar putea fi o modalitate eficienta de a obtine acest formular?
Mi s-a spus de la CNAS ca, cu acest stat este foarte grea corespondeta si nu imi garanteaza nimic. Un sfat? Va rog!

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:55, 10 Ianuarie 2021
Adresati-va direct institutiei competente din UK pentru comunicarea acelui formular.

Ei spun ca doar autoritatea competenta de aici poate cere formularul.
M-ar interesa, daca ar exista o firma/firme de consultanta autorizata, care sa ma poata ajuta.
Solicitati sprijin de la BIROUL ATAŞATULUI PE PROBLEME DE MUNCA ŞI AFACERI SOCIALE
E-mail: londra.social@mae.ro

Mihalela NICA
Consilier

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna, eu stau in romania si am lucrat 1 luna pentru o firma din ... Elizabet96 Elizabet96 Buna, eu stau in Romania si am lucrat 1 luna pentru o firma din Anglia, a fost un job remote, s-a semnat contract pentru 1 luna(perioada de proba) si in ... (vezi toată discuția)
Probleme cu plata diurnei sau a mancarii Benito Benito Vreau sa intreb daca stie cineva unde pot gasi informatii sau unde ma pot documenta in privinta contractului meu de munca,eu muncind in UK. Am fost trimis de ... (vezi toată discuția)
Concediul medical in romania BirsanCristinaAlexandra BirsanCristinaAlexandra Buna,am si eu o problema si chiar am nevoie de îndrumare ca n am nici o idee cum as putea rezolva! Am muncit in uk 3 ani,din decembrie anul trecut ne am ... (vezi toată discuția)