avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Probleme cu plata diurnei sau a mancarii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Probleme cu plata diurnei sau a mancarii

Vreau sa intreb daca stie cineva unde pot gasi informatii sau unde ma pot documenta in privinta contractului meu de munca,eu muncind in UK.
Am fost trimis de firma angajatoare in deplasare pentru o saptamana,dar am stat 2 saptamani nefiind intrebat daca doresc sa mai stau sau daca sunt deacord cu aceasta,apoi nici la sfarsitul celor doua saptamani nu am vazut banii de diurna.
Am intrebat de ce nu am vazut banii de diurna si mi sa raspuns ca unul din manageri a plecat in concediu o saptamana,adica a doua mea saptamana petrecuta in deplasare.
Aceasta saptamana constat ca plec de la firma cu microbuzele firmei la diferite fabrici,drumul pana la fabrica dureaza minim o ora dus,muncesc 12 ore tura de zi sau de noapte,avand pauze in total de o ora si sunt pontat 11 ore pe statul de plata.
Doresc sa ma informez asupra legislatie muncii in UK,deoarece este in opinia mea un artificiu facut pe care eu il consider furt.
Poate daca cineva ma poate indruma sau sfatui cum ar trebui sa procedez,pot sa spun ca am fost in audienta sau consultatie la un biroul de avocatura care incerca sa imi vanda gogosi,care nu mi-a spus ceva ce nu stiam ba mai mult a incercat sa ma prosteasca sa fac contract cu ei anual si sa ma reprezinte in orice problema.Adica eu sa platesc lunar indiferent daca am nevoie sau nu si cand voi avea nevoie sa impart cu ei din tot ce ei obtin eu 15% si ei restul in care se includ si chieltuielile.
Sincer sunt foarte dezamagit de ei,dar am mare respect pentru avocatii din romania pe care eu personal consider ca sunt cu o clasa peste cei din UK.
Va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:06, 25 Mai 2017
Puteti lua legatura cu Biroul ataşatului pe probleme de muncă şi sociale din cadrul ambasadei:

Dna. Rodica-Andreea Cărăuşu
Tel.: +44(0)20 7937 8125
e-mail: londra.social@mae.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz intrerupere munca cand ai pana in 30 zile lucrate Gabitaaa Gabitaaa Buna ziua, in cazul in care ai lucrat pana in 30 zile cat este per de preaviz din partea angajatului in cazul in care acesta vrea sa renunte? Multumesc (vezi toată discuția)
Pensie urmas pt.minor 4 ani, tata 37 ani decedat la londra, divortati, cum obtin informatii despre locul de munca a decedatului MM1973 MM1973 In data de 4.11.2015 a murit la Londra, intr-un accident de munca, fostul meu sot in varsta de 37 ani. Desi, teoretic divortati, dar practic in relatii f.bune, ... (vezi toată discuția)
Nu am primit salariul in germania ClaudiuPetreanu ClaudiuPetreanu Buna ziua! As avea o mare problema. Din ianuarie 2017 pana la data de 15 martie 2017, am fost in Germania pentru a lucra pe un santier ca sa pot sa strang bani ... (vezi toată discuția)