avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Activitate cosmy

Activitate cosmy

Răspuns la discuția PARTAJ
Multumesc tuturor pt atentia acordata!!! Doamna av LILIANA. va raspund ca si pe socrul l/am dat in judecata, si nu am pretentii la casa, pt ca vad ceva absurd sa locuiesc acolo cu ei . NU?X-(... cea ce vreau , sunt banii investiti, adica o parte din bani daca se va putea. Am si avocat dar ma gandeam sa mai cer si parerea altora....In natura poate as vrea altceva....;)..:D... astazi am scos si miscarile din contul meu , au intrat in ultimii 2 ani 74.000 E, deci pot demonstra ca am avut bani si am dovezi cum am trimis si ei...Dar el sustine ca toti banii au fost ai lui si nue trimiteam cate o suta doua pt fetita....dar as dorii sa fie audiat primul el apoi eu sa ii scot pe masa hartiile cu sume cuprinse intre 200e si 3000e ...trimise prin WESTERN UNION, apoi sa ii fie intrebat de minciuna sub juramant.... VA MULTUMESC TUTUROR....!!!
Discuție PARTAJ
Am sa incep mika mea poveste cam asa> #-o Acum doua luni am primit sentinta de divort( cu minor*,la acctiunea inaintata de catre mine. Acum ramane partajul...care imi provoaca teama. VA explic > Sunt plecat din tara din 2001 in spania, sunt cu acte in regula,contract de munca etc... In 2005 urma m/am casatorit si sotia a venit in spania cu mine. aici ea nu a muncit nici macar un minut. Dupa ce am avut un copilas, ne/am hotarat sa plece in tara si sa incepem sa construim o casa. Cum terenurile erau fff scumpe, fostul socru ne/a propus sa ne facem la el in gradina. OK...am acceptat ,negandindu/ma nici o clipa la consecinte. Am consultat un proiectant,care ne/a spus ca nu vom primi autorizatia de constructie,deoarece pe acel teren mai exista o casa si daca impartim terenul, partea noastra va fi prea mica raportata la constructie "90 mp plan". ne spunea ca solutia e sa facem planul si aprobarile pe numele socrului, fara sa impartim nimik, apoi dupa ce va iesii aprobarea sa impartim terenul. Am fost incantati..eu am venit inapoi la munca si sotia a ramas acolo sa primeasca banii trimisi de mine si sa inceapa demersurile. Casa s/a ridicat, apoi a iesit si aprobarea#-o...iar eu ii spuneam nevestei sa mearga la un avocat si un notar sa pregateasca actela pt a impartii terenul. A inceput cu refuzuri ferme cautand diferite motive, c are imi dadeau de gandit...pana in ziua in care m/am dat seama ca intre mine si ea nu mai ere nimik bine..ajungand sa bag divortul. DECI> CE SANSE AM SI CE TREBUIE SA FAC PT A CASTIGA CEVA, DACA TOATE ACTELE SUNT PE NUMELE FOSTULUI SOCRU??? EU AM CHITANTE CUM AM TRIMIS BANI IN TARA , MISCARI IN BANCA, MARTORI,...SI SPERANTA DE LA DUMNEZEU SA MA AJUTE....MAI MULT AM PRIMIT INTAMPINAREA LA ACCTIUNEA MEA CUM CA " EL A FACUT CASA CU BANII CE I/A STRANS IN ITALIA" OARE UNII OAMENI NU SE GANDESC CA ACOLO LA PROCES TREBUIE SA JURI PE O BIBLIE???? AJUTATI/MA VA ROG FRUMOS !!! VA MULTUMESC ANTICIPAT!!!!!
Răspuns la discuția Pensia alimentara
Buna !

Va multumesc pentru raspunsul oferit, dar as mai avea cateva nelamuriri in privinta asta ,cum ar fii :unde trebuie deschis contul, in Romania sau pot sa il deschid in Spania? ; Daca sunt la zii cu plata pensiei in acest cont , trebuie sa ii depun toti banii retroactiv odata sau pot sa ii depun partial? ; Cum o voi instiinta de existenta contului , dc nu va vrea sa ia la cunostiinta cu o semnatura? va putea apoi sa ma atace pe cale penala, eu avand la mana cele doua avize cu refuzul acesteia de a primi banii???

Va multumesc !!! ...
Buna tuturor !!!

Cu doua zile in urma am primit sentinta la actiunea de divort ce a fost inaintata de mine. Eu fiind in spania ,minora a ramas la mama ei ,si am hotarat amindoi plata unei pensii de 500 RON. In momentul cand am inaintat actiunea,adica in luna ianuarie 2008, am trimis mamei mele suma respectiva pt a-i trimite prin posta si a specifica destinatia sumei. Dar parata a refuzat suma iar eu nu am mai trimis datorita faptului ca erau niste cheltuieli de comisioane,iar ea se juca...
#-o Acum dupa sosirea sentintei am trimis pe luna August suma stabilita si iar a refuzat-o cu pretextul ca vrea toti bani retroactiv . Sunt constient ca trebuioe sa ii platesc,dar fara sa ma lase sa ii explic a inceput sa ma ameninte ca dc nu ii trimit toti gramada ma va da in judecata.... Poate sa faca ceva impotriva mea sa ma oblige sa ii platesc toti gramada ,dat fiind ca a refuzat sa primeasca banii pe luna Ianuarie respectiv august ??? ( iar eu voi continua sa ii trimit )
Ma veti intreba : Cum de nu ai banii toti ca doar esti in spania??? Iar eu va spun ca nu e chiar asa de usor precum cred altii...sincer !!!
Asteptand intr-un raspuns,va multumesc anticipat si va doresc : Succes !!!=D>=D>