avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Activitate picco

Activitate picco

Buna ziua! Am poprire pe salariu pentru o descoperire de card din 2009, dar in momentul de fata nu am serviciu. Nu mai am loc de munca. Se poate sa ma execute silit prin alte mijloace? Locuinta este in rate inca neachitata. Pot sa imi intre in casa sa imi execute bunurile (TV, frigider, laptop...)? Pe data de 8 martie m-au avertizat ca ma vor executa. Ce mi se poate intampla?#-o#-o
Ma aflu in Iraq si inainte de sosirea mea in tara peste 3-4 luni, doresc sa imi trimit laptopurile personale (2 buc), un hard-drive, camera video..., prin posta. Intrebarea mea: Mi se va percepe taxa la vama in Romania? Care e procedura? Nu sunt noi, sunt personale si folosite.

Intrebare 2: ce facem cand institutiile statului nu ne raspund la aceste nelamuriri? Am pus intrebarea de mai sus pe adresa de contact a site-ului de vama... nu mai retin exact, dar situatia aceasta e foarte frecventa: vrei sa contactezi o institutie publica, folosesti adresele de e-mail date de ei pe site-urile oficile si nu primesti nici un raspuns... Traim in jungla?

Va multumesc!