avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare bunuri din casa?
Discuție deschisă în Executare silită

Executare bunuri din casa?

Buna ziua! Am poprire pe salariu pentru o descoperire de card din 2009, dar in momentul de fata nu am serviciu. Nu mai am loc de munca. Se poate sa ma execute silit prin alte mijloace? Locuinta este in rate inca neachitata. Pot sa imi intre in casa sa imi execute bunurile (TV, frigider, laptop...)? Pe data de 8 martie m-au avertizat ca ma vor executa. Ce mi se poate intampla?#-o#-o
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 18:43, 6 Martie 2012
da, se poate face o asemenea executare silita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pentru neplata rate banca [2014] Cristi_Gologan Cristi_Gologan Buna ziua, Este vorba de un credit de nevoi personale fara garantii (\\"cu buletinul\\") la care nu mai pot plati ratele. As vrea sa stiu ce anume poate ... (vezi toată discuția)
Credite madavas madavas Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu ceva raspunsuri la problema asta. In timpul casatoriei am contractat 2 credite unde sunt coplatitor.Tot in timpul ... (vezi toată discuția)
Datorii banca, poprire lauracatoi2006 lauracatoi2006 Buna seara, am si eu ma multe intrebari la care sper sa primesc niste raspunsuri, daca se poate. Sa va explic situatia mea: am un credit la care sotul este ... (vezi toată discuția)